VOLEYBOL'DA ÜNYELİ YILDIZLAR'IN RÜZGARI ESTİ

DÜNYA 23.12.2022 - 23:12, Güncelleme: 23.12.2022 - 23:12 4312+ kez okundu.
 

VOLEYBOL'DA ÜNYELİ YILDIZLAR'IN RÜZGARI ESTİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldız Kız ve Erkek İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.Müsabakalarda Ünye'nin takımları birinciliği kimselere kaptırmadı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Altınordu Atatürk Spor Salonu'nda Voleybol Yıldız Kız ve Erkek İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti. Dereceye giren okullara kupa, öğrencilere ve antrenörlerine ise madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce takdim edildi.   2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliğinde dereceye giren okullar; 1- Ünye Meçhul Asker Ortaokulu 2-Altınordu Durugöl Ortaokulu 3-Fatsa Sakarya Ortaokulu 4-Fatsa Toki Ortaokulu       2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler İl Birinciliğinde dereceye giren okullar;  1-Ünye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 2-Altınordu Milli İrade Ortaokulu Grup müsabakaları ise 5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında Rize oynanacak.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldız Kız ve Erkek İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.Müsabakalarda Ünye'nin takımları birinciliği kimselere kaptırmadı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Altınordu Atatürk Spor Salonu'nda Voleybol Yıldız Kız ve Erkek İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi.
Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.
Dereceye giren okullara kupa, öğrencilere ve antrenörlerine ise madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce takdim edildi.
 
2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliğinde dereceye giren okullar;
1- Ünye Meçhul Asker Ortaokulu
2-Altınordu Durugöl Ortaokulu
3-Fatsa Sakarya Ortaokulu
4-Fatsa Toki Ortaokulu

 

 


 
2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler İl Birinciliğinde dereceye giren okullar;
 1-Ünye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
2-Altınordu Milli İrade Ortaokulu

Grup müsabakaları ise 5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında Rize oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.