Vali Sonel’in Gençlik Bayramı Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 19.05.2022 - 00:21, Güncelleme: 19.05.2022 - 00:21 1481+ kez okundu.
 

Vali Sonel’in Gençlik Bayramı Mesajı

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle :
        İstiklal Savaşımızın başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs 1919 tarihi; esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, umudumuz olan gençlerimizdir. Bugün Türkiye; yarınlarına güvenle bakan, umutları ve hedefleri olan, tarihi parlak, geleceği aydınlık bir ülkedir. Devletimiz ve milletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Bugün gösterdiğimiz çabalar, yapılan çalışmalar, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara en iyi hazırlamak, onlara daha güçlü, daha müreffeh bir ülke bırakmak içindir. Gençlerimizin, ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği olan atalarımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin ve kendilerini yetiştirenlerin güvenlerine layık olacağına, ülkemiz adına, milletimiz adına çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Aziz Milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi rahmet ile, kahraman Gazilerimizi minnet ile yad ediyor, başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel, 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle :

 

 

 

 

İstiklal Savaşımızın başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs 1919 tarihi; esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık yokluk mücadelesinin ilk adımıdır.

Bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, umudumuz olan gençlerimizdir. Bugün Türkiye; yarınlarına güvenle bakan, umutları ve hedefleri olan, tarihi parlak, geleceği aydınlık bir ülkedir.

Devletimiz ve milletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Bugün gösterdiğimiz çabalar, yapılan çalışmalar, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yarınlara en iyi hazırlamak, onlara daha güçlü, daha müreffeh bir ülke bırakmak içindir.

Gençlerimizin, ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği olan atalarımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin ve kendilerini yetiştirenlerin güvenlerine layık olacağına, ülkemiz adına, milletimiz adına çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Aziz Milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi rahmet ile, kahraman Gazilerimizi minnet ile yad ediyor, başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.