VALİ SONEL’DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

BÖLGE GÜNDEMİ 08.07.2022 - 22:43, Güncelleme: 08.07.2022 - 22:43 8108+ kez okundu.
 

VALİ SONEL’DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Vali Tuncay Sonel, Kurban Bayramı arefesinde Ünye ve Kumru ilçelerinde ikamet eden şehit ailemizi ve gazimizi ziyaret etti.
        İlk ziyaretini Ünye ilçesi İnkur Mahallesinde ikamet eden, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütüne yönelik icra edilen Pençe-Kilit Harekatı esnasında teröristler tarafından tuzaklanan EYP'nin patlaması sonucu 12.06.2022 tarihinde şehit olan İs. Uzm. Çvş. Gökhan Demir’in ailesine gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, şehidimizin annesi Süriye ile babası Yaşar Demir’e taziye dileklerini iletti.       Şehidimizi dualarla yad eden Vali Sonel, “Şehidimizin ruhu şad olsun. Acınızı paylaşıyoruz. Bir ihtiyacınız, isteğiniz olduğunda bir telefon kadar yakınız”diyerek, şehidimizin ailesinin acısını paylaştı ve bayramlarını kutladı.       Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren şehidimizin babası Yaşar Demir, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.       İkinci ziyaretini Kumru ilçesi Yalnızdam Mahallesinde ikamet eden, Pençe-Kilit Harekatı kapsamında Kuzey Irak’ta icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi  sonucu  yaralanan ve GATA’da tedavisi tamamlanarak taburcu edilen P. Uzm. Onb. Seyfullah Suluk ve ailesine gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, gazimizin annesi Sebahat Suluk ile Mustafa Suluk’un hayır duasını aldı.        Gazi P. Uzm. Onb. Seyfullah Suluk ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Sonel, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.       Devletin her daim yanlarında olduğunu yineleyen Vali Tuncay Sonel, “Şehit ve gazilerimizin yılın belirli günlerinde değil, her zaman yanlarındayız. Hem onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, hem de hayır dualarını almak için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.       Vali Sonel’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Gazi P. Uzm. Onb. Seyfullah Suluk, “Ziyaretiniz bana büyük moral oldu Sayın Valim. GATA’daki tedavim sonrası Ordu’ya geldiğimde gece yarısı havalimanında beni yine siz karşılamıştınız. Bugün de evimizde ziyaret ederek, bana moral verdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.  
Vali Tuncay Sonel, Kurban Bayramı arefesinde Ünye ve Kumru ilçelerinde ikamet eden şehit ailemizi ve gazimizi ziyaret etti.

 

 

 

 

İlk ziyaretini Ünye ilçesi İnkur Mahallesinde ikamet eden, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütüne yönelik icra edilen Pençe-Kilit Harekatı esnasında teröristler tarafından tuzaklanan EYP'nin patlaması sonucu 12.06.2022 tarihinde şehit olan İs. Uzm. Çvş. Gökhan Demir’in ailesine gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, şehidimizin annesi Süriye ile babası Yaşar Demir’e taziye dileklerini iletti.

 

 

 

Şehidimizi dualarla yad eden Vali Sonel, “Şehidimizin ruhu şad olsun. Acınızı paylaşıyoruz. Bir ihtiyacınız, isteğiniz olduğunda bir telefon kadar yakınız”diyerek, şehidimizin ailesinin acısını paylaştı ve bayramlarını kutladı.

 

 

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren şehidimizin babası Yaşar Demir, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

 

İkinci ziyaretini Kumru ilçesi Yalnızdam Mahallesinde ikamet eden, Pençe-Kilit Harekatı kapsamında Kuzey Irak’ta icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi  sonucu  yaralanan ve GATA’da tedavisi tamamlanarak taburcu edilen P. Uzm. Onb. Seyfullah Suluk ve ailesine gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, gazimizin annesi Sebahat Suluk ile Mustafa Suluk’un hayır duasını aldı. 

 

 

 

Gazi P. Uzm. Onb. Seyfullah Suluk ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Sonel, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

 

 

 

Devletin her daim yanlarında olduğunu yineleyen Vali Tuncay Sonel, “Şehit ve gazilerimizin yılın belirli günlerinde değil, her zaman yanlarındayız. Hem onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, hem de hayır dualarını almak için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Vali Sonel’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Gazi P. Uzm. Onb. Seyfullah Suluk, “Ziyaretiniz bana büyük moral oldu Sayın Valim. GATA’daki tedavim sonrası Ordu’ya geldiğimde gece yarısı havalimanında beni yine siz karşılamıştınız. Bugün de evimizde ziyaret ederek, bana moral verdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.