VALİ SONEL, ENGELİ OLAN AİLEMİZİN ÖNCE MAĞDURİYETİNİ, SONRA DA İHTİYACINI GİDERDİ

YAŞAM 19.05.2022 - 00:11, Güncelleme: 19.05.2022 - 00:11 12052+ kez okundu.
 

VALİ SONEL, ENGELİ OLAN AİLEMİZİN ÖNCE MAĞDURİYETİNİ, SONRA DA İHTİYACINI GİDERDİ

Vali Tuncay Sonel, engeli olan 31 yaşındaki Bilkan Demirer’in ailesinin, önce mağduriyetini, sonra da ihtiyacını giderdi.
        Altınordu ilçemizin Bahçelievler mahallesinde 31 yaşındaki engeli olan oğlu Bilkan Demirer’in ihtiyacı olan akülü engelli aracı alabilmek için biriktirdiği parasını dolandırıcılara kaptıran anne Bilge Lafcı’yı bir süre önce evinde ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, ailenin yaşadığı mağduriyeti gidermişti.        Aileyi ziyareti esnasında, engeli olan Bilkan’ın ihtiyaç duyduğu akülü engelli aracını da kendisinin alacağının sözünü veren Vali Tuncay Sonel, bu sözünü de bugün yerine getirdi.    Anne Bilge Laftcı’nın, engeli olan oğlunu gezdirebileceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği özelliklere sahip elektrikli aracı, Vali Tuncay Sonel adına Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Ender Yanık aileye teslim etti.        İki kişilik elektrikli aracı teslim alan Anne Bilge Lafcı, oldukça duygulandığını ifade ederek, “Sayın Valimizin çok duyarlı birisi olduğunu duymuştum ama bugün bizzat yaşayarak bunu anladım. Bizi o kadar mutlu etti ki anlatamam. Bilkan’ımın doğum günüydü. Ona en güzel doğum günü hediyesi oldu. Hayatımızda aldığımız en güzel hediye oldu. Bu araçla Bilkan’ımı rahatça gezdirebileceğim. O da çok mutlu olacak. Sayın Valimize oğlum Bilkan ve kendim adıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.      
Vali Tuncay Sonel, engeli olan 31 yaşındaki Bilkan Demirer’in ailesinin, önce mağduriyetini, sonra da ihtiyacını giderdi.

 

 

 

 

Altınordu ilçemizin Bahçelievler mahallesinde 31 yaşındaki engeli olan oğlu Bilkan Demirer’in ihtiyacı olan akülü engelli aracı alabilmek için biriktirdiği parasını dolandırıcılara kaptıran anne Bilge Lafcı’yı bir süre önce evinde ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, ailenin yaşadığı mağduriyeti gidermişti. 

 

 

 

Aileyi ziyareti esnasında, engeli olan Bilkan’ın ihtiyaç duyduğu akülü engelli aracını da kendisinin alacağının sözünü veren Vali Tuncay Sonel, bu sözünü de bugün yerine getirdi. 

 

Anne Bilge Laftcı’nın, engeli olan oğlunu gezdirebileceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği özelliklere sahip elektrikli aracı, Vali Tuncay Sonel adına Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Ender Yanık aileye teslim etti. 

 

 

 

İki kişilik elektrikli aracı teslim alan Anne Bilge Lafcı, oldukça duygulandığını ifade ederek, “Sayın Valimizin çok duyarlı birisi olduğunu duymuştum ama bugün bizzat yaşayarak bunu anladım. Bizi o kadar mutlu etti ki anlatamam. Bilkan’ımın doğum günüydü. Ona en güzel doğum günü hediyesi oldu. Hayatımızda aldığımız en güzel hediye oldu. Bu araçla Bilkan’ımı rahatça gezdirebileceğim. O da çok mutlu olacak. Sayın Valimize oğlum Bilkan ve kendim adıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.