Ünye’de Sistem Arızalı diye yakıt vermeyen İstasyona Rekor Ceza !!!

ASAYİŞ 15.03.2022 - 22:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2616+ kez okundu.
 

Ünye’de Sistem Arızalı diye yakıt vermeyen İstasyona Rekor Ceza !!!

9 Mart 2022 tarihinde Ünye’de meydana gelen olayda sistemlerinin arızalı olduğu iddiasıyla akaryakıt vermeyen istasyona güvenlik güçleri baskın yaptı.
  Yapılan incelemelerde herhangi bir arızanın olmadığı istasyona 150 bin ila 550 bin TL arasında paracezası uygulanacağı açıklandı Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:   09/03/2022 günü Ünye Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu ihbarda Ünye İlçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunun kendilerine yakıt vermediği sistemlerinin bozuk olduğunu söylemesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekibin yapmış olduğu denetimlerde  sistemlerde herhangi bir bozukluk olmadığı tespit edilmiş olup, 5015 Enerji Piyasası Kanuna göre gerekli idari işlemler için EPDK ya bildirilecek olup 150.000-550.000 Türk Lirası arasında idari  para cezası uygulanacaktır.      
9 Mart 2022 tarihinde Ünye’de meydana gelen olayda sistemlerinin arızalı olduğu iddiasıyla akaryakıt vermeyen istasyona güvenlik güçleri baskın yaptı.

 

Yapılan incelemelerde herhangi bir arızanın olmadığı istasyona 150 bin ila 550 bin TL arasında paracezası uygulanacağı açıklandı

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

09/03/2022 günü Ünye Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu ihbarda Ünye İlçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunun kendilerine yakıt vermediği sistemlerinin bozuk olduğunu söylemesi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekibin yapmış olduğu denetimlerde  sistemlerde herhangi bir bozukluk olmadığı tespit edilmiş olup, 5015 Enerji Piyasası Kanuna göre gerekli idari işlemler için EPDK ya bildirilecek olup 150.000-550.000 Türk Lirası arasında idari  para cezası uygulanacaktır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.