Ünye’de Gönül Sofrasına Yoğun İlgi

BÖLGE GÜNDEMİ 03.04.2022 - 15:06, Güncelleme: 03.04.2022 - 15:06 1658+ kez okundu.
 

Ünye’de Gönül Sofrasına Yoğun İlgi

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl Gönül Sofrası adıyla kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan 2 bin kişilik dev çadırda oruçlarına açan vatandaşlara Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ’da eşlik etti.
Her Gün 3 Bin Kişilik Yemek Hazırlanıyor Ramazan ayı dolayısıyla Ünye Belediyesi tarafından Ünye Öğretmenevi mutfağı ile yapılan protokol kapsamında her gün 3 bin kişilik yemek hazırlanıyor. Ünye Belediyesi tarafından tedarik edilen malzemelerle düzenli denetimden geçen ürünler usta aşçılar tarafından 3 çeşit olarak hazırlanıyor ve Gönül Sofrasına ulaştırılıyor.     Yemeklerin hazırlandığı mutfağı ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, özellikle malzemeden kaçınmadıklarını ve Ramazan ayında vatandaşlara restoran kalitesinde yemek sunduklarını belirtti. Başkan Tavlı, “Gönül soframızda pandemiden sonra evden eve değil, ortak sofralarda buluştuğumuz bir döneme girmenin sevincini yaşıyoruz. Pandemi döneminde tesislerimizde ürettiğimiz yemekleri vatandaşlarımızın evlerine ulaştırmıştık. Bu yıl Gönül Sofrası adını verdiğimiz iftar çadırında geleneğimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yaşlılığı ya da hastalıkları nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlarımızın da yine hanelerine sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz. Mutfağımızda hazırlanan ürünleri düzenli olarak numuneleri alınarak kontrolden geçirilmektedir” dedi.     Gönül Sofrası Yoğun İlgi Gördü Ünye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan 2 bin kişilik Gönül sofrasına vatandaşların ilgili yoğundu.  Ünye Belediyesi ekipleri titizlikle hazırlanan yemekleri 45 dakika gibi kısa sürede vatandaşlara sunarak oruçların açılmasına vesile oldular. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ‘da Gönül Sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.
Ünye Belediyesi tarafından bu yıl Gönül Sofrası adıyla kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan 2 bin kişilik dev çadırda oruçlarına açan vatandaşlara Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ’da eşlik etti.

Her Gün 3 Bin Kişilik Yemek Hazırlanıyor

Ramazan ayı dolayısıyla Ünye Belediyesi tarafından Ünye Öğretmenevi mutfağı ile yapılan protokol kapsamında her gün 3 bin kişilik yemek hazırlanıyor. Ünye Belediyesi tarafından tedarik edilen malzemelerle düzenli denetimden geçen ürünler usta aşçılar tarafından 3 çeşit olarak hazırlanıyor ve Gönül Sofrasına ulaştırılıyor.

 

 

Yemeklerin hazırlandığı mutfağı ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, özellikle malzemeden kaçınmadıklarını ve Ramazan ayında vatandaşlara restoran kalitesinde yemek sunduklarını belirtti. Başkan Tavlı, “Gönül soframızda pandemiden sonra evden eve değil, ortak sofralarda buluştuğumuz bir döneme girmenin sevincini yaşıyoruz. Pandemi döneminde tesislerimizde ürettiğimiz yemekleri vatandaşlarımızın evlerine ulaştırmıştık. Bu yıl Gönül Sofrası adını verdiğimiz iftar çadırında geleneğimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yaşlılığı ya da hastalıkları nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlarımızın da yine hanelerine sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz. Mutfağımızda hazırlanan ürünleri düzenli olarak numuneleri alınarak kontrolden geçirilmektedir” dedi.

 

 

Gönül Sofrası Yoğun İlgi Gördü

Ünye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan 2 bin kişilik Gönül sofrasına vatandaşların ilgili yoğundu.  Ünye Belediyesi ekipleri titizlikle hazırlanan yemekleri 45 dakika gibi kısa sürede vatandaşlara sunarak oruçların açılmasına vesile oldular. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ‘da Gönül Sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.