ÜNYE VE AKKUŞ’TA ASFALT MUTLULUĞU

BÖLGE GÜNDEMİ 21.07.2022 - 18:15, Güncelleme: 24.07.2022 - 18:16 1524+ kez okundu.
 

ÜNYE VE AKKUŞ’TA ASFALT MUTLULUĞU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Fatih mahallesi ve Akkuş ilçesine bağlı Esentepe mahallesini asfalt konforuyla buluşturdu. Vatandaşların yıllar süren toz ve çamur çilesi sona erdi.
          Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.   İKİ MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞTU   Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ve Akkuş ilçesinde sürdürülen çalışmalarda iki mahalle yolu daha asfalt ile buluştu. Ünye ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde 3,5 km, Akkuş ilçesine bağlı Esentepe Mahallesindeki 1,5 km uzunluğundaki güzergahtaki emülsiyon asfalt çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlara, standardı yüksek konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı.   VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Ünye ve Akkuş ilçelerinde yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Yollarımız asfaltla birlikte toz ve çamurdan kurtulmuş oldu. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine bağlı Fatih mahallesi ve Akkuş ilçesine bağlı Esentepe mahallesini asfalt konforuyla buluşturdu. Vatandaşların yıllar süren toz ve çamur çilesi sona erdi.

 

 

 

 

 

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

İKİ MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞTU

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ünye ve Akkuş ilçesinde sürdürülen çalışmalarda iki mahalle yolu daha asfalt ile buluştu. Ünye ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde 3,5 km, Akkuş ilçesine bağlı Esentepe Mahallesindeki 1,5 km uzunluğundaki güzergahtaki emülsiyon asfalt çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlara, standardı yüksek konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Ünye ve Akkuş ilçelerinde yapılan yol yatırımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Yollarımız asfaltla birlikte toz ve çamurdan kurtulmuş oldu. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.