ÜNYE MANYETİK KUM VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 21.06.2022 - 00:14, Güncelleme: 21.06.2022 - 00:14 3188+ kez okundu.
 

ÜNYE MANYETİK KUM VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Ünye’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası başlıyor.
  Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında manyetik özelliğe sahip kumsallarında düzenlenen aktivitelerden birisi olan ve her yıl çok sayıda izleyicinin merakla takip ettiği Kum Voleybol Turnuvası bu yıl yine ilçenin Yalı mevkiinde bulunan kumsal alanında gerçekleştirilecek.     Son Kayıt Tarihi 30 Haziran Perşembe Bayan ve Erkek Voleybol takımlarının mücadele edeceği Ünye Manyetik Kum Voleybol Turnuvası için kayıtlar Ünye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapılacak. 30 Haziran Perşembe günü saat 15:00’e kadar turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularını yapabilecekler.     Bayan ve Erkek voleybol takımlarının kendi kategorilerinde kura usulü eşleşmeleri ise başlayacak olan turnuvanın maçları ise Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Turnuvanın final müsabakaları ise festival tarihleri olan 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında yapılarak kupalar sahiplerini bulacak.
Ünye’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası başlıyor.

 

Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında manyetik özelliğe sahip kumsallarında düzenlenen aktivitelerden birisi olan ve her yıl çok sayıda izleyicinin merakla takip ettiği Kum Voleybol Turnuvası bu yıl yine ilçenin Yalı mevkiinde bulunan kumsal alanında gerçekleştirilecek.

 

 

Son Kayıt Tarihi 30 Haziran Perşembe

Bayan ve Erkek Voleybol takımlarının mücadele edeceği Ünye Manyetik Kum Voleybol Turnuvası için kayıtlar Ünye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapılacak. 30 Haziran Perşembe günü saat 15:00’e kadar turnuvaya katılmak isteyen takımlar başvurularını yapabilecekler.

 

 

Bayan ve Erkek voleybol takımlarının kendi kategorilerinde kura usulü eşleşmeleri ise başlayacak olan turnuvanın maçları ise Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Turnuvanın final müsabakaları ise festival tarihleri olan 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında yapılarak kupalar sahiplerini bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.