ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SİNEMA KEYFİ

BÖLGE GÜNDEMİ 26.10.2022 - 18:10, Güncelleme: 27.10.2022 - 00:13 2440+ kez okundu.
 

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SİNEMA KEYFİ

Ünye Belediyesi ile ilçe milli eğitim müdürlüğü organizasyonuyla Ünye’de öğrenciler sinema keyfini yaşarken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencileri yalnız bırakmadı. Başkan Tavlı, ilçede sinemaya gitmeyen çocuğun kalmaması için bu tür organizasyonların devam edeceği müjdesini de verdi.
        Temel eğitim çağında ve daha önce sinemaya gitmeyen öğrencilere bu deneyimi yaşamaları amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Ünye Belediyesi’nin destekleriyle geçtiğimiz yıl Ünye’de yüzlerce öğrenci sinemaya gitmişti. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Ünye Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine devam ederek öğrencileri sinema ile buluşturdu.   Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu, Pelitliyatak Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu ve Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu öğrencileri sinema etkinliğinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile bir araya geldi. Patlamış mısır da ikram edilen öğrenciler sinemada keyifli zaman geçirdi.   Başkan Tavlı “Bu Tür Etkinliğimiz Devam Edecek” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencilerin etkinlikten memnun kalmaları üzerine bu etkinliklerin devam edeceği müjdesini verdi. Başkan Tavlı, “geleceğimiz olan yavrularımızın güzel yüzü bizleri de mutlu ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte çocuklarımıza yeni eğitim öğretim yılı başında moral depolamaları için bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizin memnuniyeti bize güç verdi. Bu etkinliğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.   Çocuklar, sinema keyfi için Başkan Tavlı’ya alkışlarla teşekkür etti.
Ünye Belediyesi ile ilçe milli eğitim müdürlüğü organizasyonuyla Ünye’de öğrenciler sinema keyfini yaşarken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencileri yalnız bırakmadı. Başkan Tavlı, ilçede sinemaya gitmeyen çocuğun kalmaması için bu tür organizasyonların devam edeceği müjdesini de verdi.

 

 

 

 

Temel eğitim çağında ve daha önce sinemaya gitmeyen öğrencilere bu deneyimi yaşamaları amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Ünye Belediyesi’nin destekleriyle geçtiğimiz yıl Ünye’de yüzlerce öğrenci sinemaya gitmişti. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Ünye Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine devam ederek öğrencileri sinema ile buluşturdu.

 

Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlkokulu, Pelitliyatak Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu ve Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu öğrencileri sinema etkinliğinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile bir araya geldi. Patlamış mısır da ikram edilen öğrenciler sinemada keyifli zaman geçirdi.

 

Başkan Tavlı “Bu Tür Etkinliğimiz Devam Edecek”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencilerin etkinlikten memnun kalmaları üzerine bu etkinliklerin devam edeceği müjdesini verdi. Başkan Tavlı, “geleceğimiz olan yavrularımızın güzel yüzü bizleri de mutlu ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte çocuklarımıza yeni eğitim öğretim yılı başında moral depolamaları için bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizin memnuniyeti bize güç verdi. Bu etkinliğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

 

Çocuklar, sinema keyfi için Başkan Tavlı’ya alkışlarla teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.