ÜNYE BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL İFTAR

BÖLGE GÜNDEMİ 18.04.2022 - 12:29, Güncelleme: 18.04.2022 - 12:29 1633+ kez okundu.
 

ÜNYE BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL İFTAR

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programının konukları ilçede bulunan yetim ve öksüz çocuklar olurken iftar sonrası gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.
    Dünya Yetimler Günü nedeniyle Ünye Belediyesi iftar programı düzenledi. İlçede bulunan yetim ve öksüz çocukların davetli olduğu programa AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gültaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Meclis Üyesi Yeliz Ürer Araz ve Ünye Gücü Kadın Futbol takımı yönetimi ve futbolcuları katıldı.     Okunan ezanla birlikte oruçlar açılırken yemek duasını Müftü Hüseyin Okuş yaptı. İftar sonrası programda çocuklar için hazırlanan yüz boyama ve tiyatro gösteri yer aldı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda çocuklar “Uğur Böceği ve Karınca” adlı oyunu izledi.                                                                              TAVLI “GÖNÜL SOFRAMIZI ÇOCUKLARIMIZA AÇTIK” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çocuklarla yakından ilgilenirken “Bu akşam gönül soframızın misafirleri yetim ve öksüz çocuklarımız oldu. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu nedenle biz bu akşam geleceğimizle bir araya geldik. Bu tür etkinliklerimiz sadece bir güne sığmayacak bundan sonra da kendileriyle zaman zaman bir araya geleceğiz” dedi.
Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programının konukları ilçede bulunan yetim ve öksüz çocuklar olurken iftar sonrası gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.

 

 

Dünya Yetimler Günü nedeniyle Ünye Belediyesi iftar programı düzenledi. İlçede bulunan yetim ve öksüz çocukların davetli olduğu programa AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gültaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Meclis Üyesi Yeliz Ürer Araz ve Ünye Gücü Kadın Futbol takımı yönetimi ve futbolcuları katıldı.

 

 

Okunan ezanla birlikte oruçlar açılırken yemek duasını Müftü Hüseyin Okuş yaptı. İftar sonrası programda çocuklar için hazırlanan yüz boyama ve tiyatro gösteri yer aldı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda çocuklar “Uğur Böceği ve Karınca” adlı oyunu izledi.

 

 

                                                                        

TAVLI “GÖNÜL SOFRAMIZI ÇOCUKLARIMIZA AÇTIK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çocuklarla yakından ilgilenirken “Bu akşam gönül soframızın misafirleri yetim ve öksüz çocuklarımız oldu. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu nedenle biz bu akşam geleceğimizle bir araya geldik. Bu tür etkinliklerimiz sadece bir güne sığmayacak bundan sonra da kendileriyle zaman zaman bir araya geleceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.