Ünye Belediyesi’nden 2 Bin Kişilik Gönül Sofrası

BÖLGE GÜNDEMİ 01.04.2022 - 23:25, Güncelleme: 01.04.2022 - 23:25 2709+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi’nden 2 Bin Kişilik Gönül Sofrası

Son 2 yıldır pandemi nedeniyle verilemeyen toplu iftar sofrası, Ünye belediyesi tarafından bu yıl 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kuruldu.
Gönül Sofrası Toplu İftar yemeği organizasyonunu bu yıl “Gönül Sofrası” konsepti ile hizmete sunan Ünye Belediyesi, Başkan Hüseyin Tavlı’nın talimatlarıyla mevsimsel şartlar da göz önünde bulundurularak kurulan 2 bin kişilik dev çadırda hizmet verecek.     Oruçlar Sıcak Bir Ortamda Açılacak Ramazan ayının manevi iklimine uygun şekilde Gönül Sofrasının sıcak bir ortamda oluşması gerektiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu yıl Mübarek Ramazan, baharın ilk ayı olan Nisan ayı içinde idrak edilecek. Hemşerilerimizin sıcak bir atmosferde oruçlarını açmalarını istedik. Bu nedenle son derece güzel kapalı bir alan oluşturduk.” diye konuştu.      2 bin kişi her akşam Gönül Sofrasında Buluşacak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Gönül Sofrası’nda her akşam yaklaşık 2 bin kişi iftarını açacak. Kent merkezinde olması adına özellikle tercih edilen alan, vatandaşlara aynı zamanda ulaşım kolaylığı sağlamış olacak.     Başkan Tavlı, “Ramazan Ayına Özel Programlar Olacak” Ramazan ayı boyunca İftar çadırı ve Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde çeşitli etkinlikler de olacak. İftar programı canlı yayınları, gölge oyunu gösterileri, ilahi dinletileri gibi çok sayıda etkinliğin de yer alacağı program Ünyelilerle buluşacak.  
Son 2 yıldır pandemi nedeniyle verilemeyen toplu iftar sofrası, Ünye belediyesi tarafından bu yıl 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kuruldu.

Gönül Sofrası

Toplu İftar yemeği organizasyonunu bu yıl “Gönül Sofrası” konsepti ile hizmete sunan Ünye Belediyesi, Başkan Hüseyin Tavlı’nın talimatlarıyla mevsimsel şartlar da göz önünde bulundurularak kurulan 2 bin kişilik dev çadırda hizmet verecek.

 

 

Oruçlar Sıcak Bir Ortamda Açılacak

Ramazan ayının manevi iklimine uygun şekilde Gönül Sofrasının sıcak bir ortamda oluşması gerektiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu yıl Mübarek Ramazan, baharın ilk ayı olan Nisan ayı içinde idrak edilecek. Hemşerilerimizin sıcak bir atmosferde oruçlarını açmalarını istedik. Bu nedenle son derece güzel kapalı bir alan oluşturduk.” diye konuştu. 

 

 

2 bin kişi her akşam Gönül Sofrasında Buluşacak

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Gönül Sofrası’nda her akşam yaklaşık 2 bin kişi iftarını açacak. Kent merkezinde olması adına özellikle tercih edilen alan, vatandaşlara aynı zamanda ulaşım kolaylığı sağlamış olacak.

 

 

Başkan Tavlı, “ Ramazan Ayına Özel Programlar Olacak”

Ramazan ayı boyunca İftar çadırı ve Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde çeşitli etkinlikler de olacak. İftar programı canlı yayınları, gölge oyunu gösterileri, ilahi dinletileri gibi çok sayıda etkinliğin de yer alacağı program Ünyelilerle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.