ÜNYE, BAŞKENT VE İSTANBUL’DA…

BÖLGE GÜNDEMİ 08.10.2022 - 21:40, Güncelleme: 08.10.2022 - 21:40 3293+ kez okundu.
 

ÜNYE, BAŞKENT VE İSTANBUL’DA…

Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre Festival”de Ünye de yerini aldı. Ünye Belediyesi ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Türkiye’nin dört bir yanından festivale katılan gençlerle buluşurken 13-16 Ekim tarihlerinde ise İstanbul’da düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde yerini alacak.
        Tarihi ve turistik yapısıyla Karadeniz Bölgesi’nin önemli kentlerinden olan Ünye, Başkent Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre” gençlik festivalinde yerini aldı. 05-09 Ekim tarihleri arasında düzenlenen festivalde özellikle gençlerden oluşan binlerce katılımcıya Ünye tanıtılıyor. Ünye Belediyesi, Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde başlayan ‘Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ ile ilgili hazırlıklarını tamamlayarak festival alanında yerini aldı. Konserlerin de yer alacağı festivalde çeşitli programlar gerçekleştirilecek.       Ünye, 13-16 Ekim’de İstanbul’da… Ünye Belediyesi Başkent’teki festivalin ardından önümüzdeki hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek Ordu Tanıtım Günleri’nde de yer alacak. Bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek olan Ordu Günleri’nde Ünye’nin tüm güzellikleri İstanbul’a taşınacak. Gurbetteki Ünyelilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ziyaretçiler Ünye’yi tanıma fırsatı bulacak.       Başkan Tavlı; “Şehrimizin Tanıtımına Önem Veriyoruz” Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kentin tanıtımına da önem verdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “yerel yönetimler olarak şehrimizin gelişmesine ve değerlerine büyük önem veriyoruz. Kentimizde hayata geçirdiğimiz ve planladığımız projelerle daha yaşanabilir bir Ünye için çalışmanın yanı sıra şehrimizi ülkemizin dört bir yanında tanıtarak bu güzellikleri görmesini sağlıyoruz. Bu kapsamda bugün Başkent’te başlayan Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nde yerimizi aldık. 4 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan festivalde şehrimizi tanıtmış olacağız. 13-16 Ekim’de ise İstanbul’da Ordu Günleri’nde hem gurbetteki hemşerimizle buluşacağız hem de Ordu Günleri’ne katılan vatandaşlara Ünye’yi anlatacağız” dedi.  
Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre Festival”de Ünye de yerini aldı. Ünye Belediyesi ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Türkiye’nin dört bir yanından festivale katılan gençlerle buluşurken 13-16 Ekim tarihlerinde ise İstanbul’da düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’nde yerini alacak.

 

 

 

 

Tarihi ve turistik yapısıyla Karadeniz Bölgesi’nin önemli kentlerinden olan Ünye, Başkent Ankara’da düzenlenen “Tam Bana Göre” gençlik festivalinde yerini aldı. 05-09 Ekim tarihleri arasında düzenlenen festivalde özellikle gençlerden oluşan binlerce katılımcıya Ünye tanıtılıyor. Ünye Belediyesi, Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde başlayan ‘Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ ile ilgili hazırlıklarını tamamlayarak festival alanında yerini aldı. Konserlerin de yer alacağı festivalde çeşitli programlar gerçekleştirilecek.

 

 

 

Ünye, 13-16 Ekim’de İstanbul’da…

Ünye Belediyesi Başkent’teki festivalin ardından önümüzdeki hafta İstanbul’da gerçekleştirilecek Ordu Tanıtım Günleri’nde de yer alacak. Bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek olan Ordu Günleri’nde Ünye’nin tüm güzellikleri İstanbul’a taşınacak. Gurbetteki Ünyelilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ziyaretçiler Ünye’yi tanıma fırsatı bulacak.

 

 

 

Başkan Tavlı; “Şehrimizin Tanıtımına Önem Veriyoruz”

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kentin tanıtımına da önem verdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “yerel yönetimler olarak şehrimizin gelişmesine ve değerlerine büyük önem veriyoruz. Kentimizde hayata geçirdiğimiz ve planladığımız projelerle daha yaşanabilir bir Ünye için çalışmanın yanı sıra şehrimizi ülkemizin dört bir yanında tanıtarak bu güzellikleri görmesini sağlıyoruz. Bu kapsamda bugün Başkent’te başlayan Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nde yerimizi aldık. 4 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan festivalde şehrimizi tanıtmış olacağız. 13-16 Ekim’de ise İstanbul’da Ordu Günleri’nde hem gurbetteki hemşerimizle buluşacağız hem de Ordu Günleri’ne katılan vatandaşlara Ünye’yi anlatacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.