ULUBEY’İN ULAŞIM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 26.12.2022 - 15:35, Güncelleme: 30.12.2022 - 01:25 756+ kez okundu.
 

ULUBEY’İN ULAŞIM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Ulubey ilçesinde 87 km yolu asfaltla buluşturarak ilçede 42 milyon lira ulaşım yatırıma imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçenin önemli, nüfus yoğunluğu fazla olan Belenyurt mahallesinde asfalt çalışmasına devam ediyor.
          Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 2 km’si asfaltlanan, Güvenyurt ve Koşaca Mahallelerine de bağlantı sağlayan Belenyurt Mahalle yolunun kalan 5 km’lik kısmını da standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.   “ÇALIŞMALARI KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ” Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, çalışmaların tamamlanmasıyla Belenyurt Mahallesinin yol probleminin tamamen çözülmüş olacağını söyledi. Genel Sekreter İnan sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Bakanımız, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Enerji Bakanlığı döneminde santrallere ulaşım yolu olarak başlattığı, daha sonra devlet karayolu olarak planlanan ve Karadeniz-Akdeniz yoluna 6 km mesafede bulunan Belenyurt Mahallesinin merkezinde bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde yaklaşık 2 km’lik kısmı sıcak asfalta kavuşan yolu yaklaşık 4 km daha uzatarak mahallemizi devlet karayoluna bağlamış olacağız. Başlayan çalışmaları birkaç gün içerisinde tamamlamayı amaçlıyoruz. Böylece Belenyurt Mahallemizin yol problemini tamamen çözmüş olacağız.”   “MAHALLEMİZ HUZURA KAVUŞACAK” Belenyurt Mahalle Muhtarı Yılmaz Gürgen de yapılan çalışmalar için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, “6 yıl önce genişletme çalışmaları yapılan yolumuz çok şükür bu aşamaya geldi. 1.5 km’sinin asfaltı geçen yıl dökülmüştü kalan kısmın asfaltının dökülmesi için ekibimiz geldi. Devamı dökülerek mahallemiz huzura kavuşacaktır. Teşekkür ederiz” dedi.      
Ulubey ilçesinde 87 km yolu asfaltla buluşturarak ilçede 42 milyon lira ulaşım yatırıma imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçenin önemli, nüfus yoğunluğu fazla olan Belenyurt mahallesinde asfalt çalışmasına devam ediyor.

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 2 km’si asfaltlanan, Güvenyurt ve Koşaca Mahallelerine de bağlantı sağlayan Belenyurt Mahalle yolunun kalan 5 km’lik kısmını da standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

“ÇALIŞMALARI KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, çalışmaların tamamlanmasıyla Belenyurt Mahallesinin yol probleminin tamamen çözülmüş olacağını söyledi.

Genel Sekreter İnan sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın Bakanımız, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Enerji Bakanlığı döneminde santrallere ulaşım yolu olarak başlattığı, daha sonra devlet karayolu olarak planlanan ve Karadeniz-Akdeniz yoluna 6 km mesafede bulunan Belenyurt Mahallesinin merkezinde bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde yaklaşık 2 km’lik kısmı sıcak asfalta kavuşan yolu yaklaşık 4 km daha uzatarak mahallemizi devlet karayoluna bağlamış olacağız. Başlayan çalışmaları birkaç gün içerisinde tamamlamayı amaçlıyoruz. Böylece Belenyurt Mahallemizin yol problemini tamamen çözmüş olacağız.”

 

“MAHALLEMİZ HUZURA KAVUŞACAK”

Belenyurt Mahalle Muhtarı Yılmaz Gürgen de yapılan çalışmalar için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, “6 yıl önce genişletme çalışmaları yapılan yolumuz çok şükür bu aşamaya geldi. 1.5 km’sinin asfaltı geçen yıl dökülmüştü kalan kısmın asfaltının dökülmesi için ekibimiz geldi. Devamı dökülerek mahallemiz huzura kavuşacaktır. Teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.