SAİT İNAN'DAN SERT AÇIKLAMA

SİYASET 01.05.2022 - 23:52, Güncelleme: 03.05.2022 - 10:20 7908+ kez okundu.
 

SAİT İNAN'DAN SERT AÇIKLAMA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in nezdinde bir iftar yemeğinde Ordu’ya ve Ordulular’a karşı hakaret edilmesi skandalındayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter V. Sait İnan sert bir açıklama yayınladı
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız, Değerli Büyüğümüz, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e karşı kabul edilemez, çirkin ithamları esefle kınıyor. Kullanılan terbiyesizce ifadeleri sahiplerine iade ediyorum. Onun şahsında şehrimize ve hemşehrilerimize yapılan terbiyesizliği asla kabul etmiyoruz. Sayın Bakanımız ömrünü ülkesine adamış değerli bir devlet adamıdır. Ülkemize ve şehrimize kazandırmış olduğu eserlerin herbiri devrim niteliğinde çalışmalardır. Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana ise ilçe ayırt etmeksizin altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, enerjiden yazılıma, sanattan spora, eğitimden bilime her alanda yaptığı yatırımlar ise gerek hemşehrilerimiz gerekse de tüm kamuoyu tarafından takdirle karşılanmaktadır. Ordu’muz artık kabuğunu kıran, parmakla gösterilen ve dedikodularla anılmayan bir şehir olmuştur. Ayak oyunları ile kötü ve çirkin alışkanlıklarını devam ettirmek isteyenlere ise asla müsade ve müsamaha göstermeyeceğizi belirtmek isterim. Ordu’ya çakılı bir tek çivisi bulunmayan isimleri yapmış oldukları bu seviyesizliğin kamuoyunun takdirine bırakıyor, Sayın Bakanımızın önderliğinde Geleceğin Ordusunu aşk ile inşa etmeye çalışacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in nezdinde bir iftar yemeğinde Ordu’ya ve Ordulular’a karşı hakaret edilmesi skandalındayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter V. Sait İnan sert bir açıklama yayınladı

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız, Değerli Büyüğümüz, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e karşı kabul edilemez, çirkin ithamları esefle kınıyor. Kullanılan terbiyesizce ifadeleri sahiplerine iade ediyorum. Onun şahsında şehrimize ve hemşehrilerimize yapılan terbiyesizliği asla kabul etmiyoruz.

Sayın Bakanımız ömrünü ülkesine adamış değerli bir devlet adamıdır. Ülkemize ve şehrimize kazandırmış olduğu eserlerin herbiri devrim niteliğinde çalışmalardır.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana ise ilçe ayırt etmeksizin altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, enerjiden yazılıma, sanattan spora, eğitimden bilime her alanda yaptığı yatırımlar ise gerek hemşehrilerimiz gerekse de tüm kamuoyu tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Ordu’muz artık kabuğunu kıran, parmakla gösterilen ve dedikodularla anılmayan bir şehir olmuştur.
Ayak oyunları ile kötü ve çirkin alışkanlıklarını devam ettirmek isteyenlere ise asla müsade ve müsamaha göstermeyeceğizi belirtmek isterim.

Ordu’ya çakılı bir tek çivisi bulunmayan isimleri yapmış oldukları bu seviyesizliğin kamuoyunun takdirine bırakıyor, Sayın Bakanımızın önderliğinde Geleceğin Ordusunu aşk ile inşa etmeye çalışacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.