RAHVAN AT YARIŞLARI NEFES KESECEK!

BÖLGE GÜNDEMİ 08.07.2022 - 21:59, Güncelleme: 08.07.2022 - 21:59 7800+ kez okundu.
 

RAHVAN AT YARIŞLARI NEFES KESECEK!

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları Kurban Bayramı’nın 4. Günü’nde 12 Temmuz’da gerçekleştirilecek.
      Ünye 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Rahvan At Yarışları 12 Temmuz’da Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde yapılacak. Bayramın 4. günü kent merkezinden ve bölgeden çok sayıda yarış sever Ünye’de buluşacak.       Toplam Ödül 80 Bin TL Ünye Belediyesi Ata sporumuzu her yıl düzenlediği yarışlarla yaşatmaya devam ederken dereceye girecek atların sahiplerine kupanın yanı sıra para ödülü de verilecek. Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Dörtlü Tay, Üçlü Tay, Minik Tay ve Yerli Dörtnal olmak üzere 9 kategoride atlar yarışacak.       Toplam ödülü 80 Bin TL olan yarışlara tüm yarış severleri davet eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ata sporumuzu gelecek nesillere aktarmak ve Kurban Bayramı’nın son gününü keyifle geçirmek için düzenlediğimiz Rahvan At Yarışları’nın bu yıl yine coşkulu geçeceğine inanıyorum. Sadece şehrimizde değil, Türkiye’nin dört bir yanında hatta hem Kurban Bayramı hem de yaz tatili için yurt dışından şehrimize gelecek olan vatandaşlarımız da yarış heyecanına ortak olacak. Bu vesile ile tüm hemşerilerimi düzenleyeceğimiz Rahvan At Yarışları’na davet ediyorum” dedi.  
Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları Kurban Bayramı’nın 4. Günü’nde 12 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

 

 

 

Ünye 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Rahvan At Yarışları 12 Temmuz’da Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde yapılacak. Bayramın 4. günü kent merkezinden ve bölgeden çok sayıda yarış sever Ünye’de buluşacak.

 

 

 

Toplam Ödül 80 Bin TL

Ünye Belediyesi Ata sporumuzu her yıl düzenlediği yarışlarla yaşatmaya devam ederken dereceye girecek atların sahiplerine kupanın yanı sıra para ödülü de verilecek. Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Dörtlü Tay, Üçlü Tay, Minik Tay ve Yerli Dörtnal olmak üzere 9 kategoride atlar yarışacak.

 

 

 

Toplam ödülü 80 Bin TL olan yarışlara tüm yarış severleri davet eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ata sporumuzu gelecek nesillere aktarmak ve Kurban Bayramı’nın son gününü keyifle geçirmek için düzenlediğimiz Rahvan At Yarışları’nın bu yıl yine coşkulu geçeceğine inanıyorum. Sadece şehrimizde değil, Türkiye’nin dört bir yanında hatta hem Kurban Bayramı hem de yaz tatili için yurt dışından şehrimize gelecek olan vatandaşlarımız da yarış heyecanına ortak olacak. Bu vesile ile tüm hemşerilerimi düzenleyeceğimiz Rahvan At Yarışları’na davet ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.