ÖZEL GÜNE ANLAMLI ZİYARET

BÖLGE GÜNDEMİ 03.12.2022 - 15:30, Güncelleme: 04.12.2022 - 20:03 1718+ kez okundu.
 

ÖZEL GÜNE ANLAMLI ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan engelli derneklerine ziyarette bulundu.
    Engelli vatandaşların her daim yanında olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de onları unutmadı. Engelli bireylerin talep ve sorunlarını dinlemek, özel günlerini kutlamak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde bulunan derneklere ziyaret gerçekleştirdi. Korgan Engelliler Derneği, Ordu Boztepe Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Karadeniz Görme Engelliler Derneği, Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi, Perşembe Engelli Hakları Derneği, Ak Parti Engelli Koordinasyon Merkezi, Özel Eğitim Okulu, Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi, Ordu İli Hasta ve Engelli Hakları Koruma Derneği ile Ordu Spor Görme Engelliler Derneğine yapılan ziyarette günün anlam ve önemi adına Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığınca hediyeler takdim edildi. “YARDIM ELLERİ HER ZAMAN BİZİM ÜZERİMİZDE” Bu özel günlerinde yanlarında oldukları için basta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere ekibine teşekkür eden Dernek Başkanları, “Engelli kardeşlerimize hizmet verirken en büyük destekçimiz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler. Her daim eli bizim üzerimizde. Her zaman yanımızdalar ve ihtiyaçlarımızda her an onlara ulaşabiliyoruz. Bu özel günümüzde de bizleri unutmadılar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerini ağırladık. Bu ziyarette engelli kardeşlerimizin sorunları ve neler yapabileceğimiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bu anlamda yanımızda görmekten mutluluk duyduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine camiamız adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.    
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan engelli derneklerine ziyarette bulundu.

 

 

Engelli vatandaşların her daim yanında olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de onları unutmadı. Engelli bireylerin talep ve sorunlarını dinlemek, özel günlerini kutlamak isteyen Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde bulunan derneklere ziyaret gerçekleştirdi.

Korgan Engelliler Derneği, Ordu Boztepe Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Karadeniz Görme Engelliler Derneği, Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi, Perşembe Engelli Hakları Derneği, Ak Parti Engelli Koordinasyon Merkezi, Özel Eğitim Okulu, Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi, Ordu İli Hasta ve Engelli Hakları Koruma Derneği ile Ordu Spor Görme Engelliler Derneğine yapılan ziyarette günün anlam ve önemi adına Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığınca hediyeler takdim edildi.

“YARDIM ELLERİ HER ZAMAN BİZİM ÜZERİMİZDE”

Bu özel günlerinde yanlarında oldukları için basta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere ekibine teşekkür eden Dernek Başkanları, “Engelli kardeşlerimize hizmet verirken en büyük destekçimiz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler. Her daim eli bizim üzerimizde. Her zaman yanımızdalar ve ihtiyaçlarımızda her an onlara ulaşabiliyoruz. Bu özel günümüzde de bizleri unutmadılar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerini ağırladık. Bu ziyarette engelli kardeşlerimizin sorunları ve neler yapabileceğimiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bu anlamda yanımızda görmekten mutluluk duyduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine camiamız adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.