3,5 YILDA 46 DEPO VE 22 SU ALMA YAPISI TAMAMLANDI

BÖLGE GÜNDEMİ 26.12.2022 - 13:20, Güncelleme: 30.12.2022 - 01:28 508+ kez okundu.
 

3,5 YILDA 46 DEPO VE 22 SU ALMA YAPISI TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2019 ve 2022 yılları arasında 19 ilçede 46 adet yeni içme suyu deposu ile 22 adet yeni su alma yapısı imalatı gerçekleştirdi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından bu yana önemli yatırımlarıyla birçok yeni çalışmalara ve hizmetlere imza atan OSKİ Genel Müdürlüğü, yeni su depoları ile kaliteli içme suyuna erişimi kolaylaştırıyor. OSKİ Genel Müdürü Murat Us, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni yerleşim alanlarının oluşması ve hizmet verilen nüfusun artması nedeniyle yeni su depolarına ihtiyaç duyuluyor. OSKİ Genel Müdürlüğümüz bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yeni su depoları ve su alma yapıları yapıyor” dedi.   3,5 YILDA 46 İÇME SUYU DEPOSU VE 22 SU ALMA YAPISI TAMAMLANDI   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede yoğun çalışma içerisinde olduklarına vurgu yapan Genel Müdür Murat Us, şunları söyledi: “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekiplerimiz tarafından geride bıraktığımız 3,5 yıl içerisinde 19 ilçede 46 adet yeni içme suyu deposu ile 22 adet yeni su alma yapısı imalatını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde içme suyunun kalitesini en üst seviyeye çıkarmak ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Temiz ve sağlıklı içme suyunun güvencesi olmaya devam eden OSKİ Genel Müdürlüğümüz, önümüzdeki yıllarda da Ordu genelinde su depoları sayılarını artırmaya devam edecek."          
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 2019 ve 2022 yılları arasında 19 ilçede 46 adet yeni içme suyu deposu ile 22 adet yeni su alma yapısı imalatı gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından bu yana önemli yatırımlarıyla birçok yeni çalışmalara ve hizmetlere imza atan OSKİ Genel Müdürlüğü, yeni su depoları ile kaliteli içme suyuna erişimi kolaylaştırıyor. OSKİ Genel Müdürü Murat Us, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni yerleşim alanlarının oluşması ve hizmet verilen nüfusun artması nedeniyle yeni su depolarına ihtiyaç duyuluyor. OSKİ Genel Müdürlüğümüz bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yeni su depoları ve su alma yapıları yapıyor” dedi.

 

3,5 YILDA 46 İÇME SUYU DEPOSU VE 22 SU ALMA YAPISI TAMAMLANDI

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede yoğun çalışma içerisinde olduklarına vurgu yapan Genel Müdür Murat Us, şunları söyledi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekiplerimiz tarafından geride bıraktığımız 3,5 yıl içerisinde 19 ilçede 46 adet yeni içme suyu deposu ile 22 adet yeni su alma yapısı imalatını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde içme suyunun kalitesini en üst seviyeye çıkarmak ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Temiz ve sağlıklı içme suyunun güvencesi olmaya devam eden OSKİ Genel Müdürlüğümüz, önümüzdeki yıllarda da Ordu genelinde su depoları sayılarını artırmaya devam edecek."

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.