ORMEK’İN KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

BÖLGE GÜNDEMİ 06.06.2022 - 22:30, Güncelleme: 06.06.2022 - 22:30 1413+ kez okundu.
 

ORMEK’İN KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (ORMEK) Altınordu Kurs Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergiledi. Birçok gruptaki müzik kursları ile Türk İşaret Dili kursiyerleri hazırladıkları etkinliklerle aldıkları eğitimleri pekiştirdi.
        Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunarken birçok alanda da kendilerini geliştirmelerine rehberlik etmeye devam ediyor. Birçok ilçede eğitimler veren ORMEK, vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerinin yanı sıra ev ekonomilerine katkı sağlamalarına da öncülük ediyor.     BİR YILLIK EĞİTİMLER GU GÖSTERİLERDE SAHNELENİYOR     Birçok grupta eğitimler veren ORMEK’lerde yıl sonu etkinlikleri ile hem kursiyerler hem de eğitmenler başarılı çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ardından yıl sonu etkinliklerini sürdüren Altınordu ORMEK Kurs Merkezi kursiyerleri bir yıl boyunca aldıkları eğitimler sonucunda bir dizi gösteri gerçekleştirdi.   ENTRÜMANLAR KONUŞTU    Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak ORMEK’te keman, piyano ve gitar kursuna katılan öğrenciler sahne aldı. Küçük yaş gruplarından oluşan 43 kursiyerin hünerlerini sergilediği gösteride 41 şarkı seslendirildi.   MÜZİKLER İŞARET DİLİ İLE ANLATILDI   Etkinliklerin ikinci bölümünde ise piyano, keman ve bağlama grubu ile Türk İşaret Dili grubunda eğitim alan kursiyerler sahneye çıktı. Müzik kursiyerleri eserleri seslendirirken Türk İşaret Dili kursiyeri de çalınan şarkıları işaret diline çevirdi.   Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde hem misafirler hem de kursiyerler unutulmaz anlar yaşadı.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (ORMEK) Altınordu Kurs Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergiledi. Birçok gruptaki müzik kursları ile Türk İşaret Dili kursiyerleri hazırladıkları etkinliklerle aldıkları eğitimleri pekiştirdi.

 

 

 

 

Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunarken birçok alanda da kendilerini geliştirmelerine rehberlik etmeye devam ediyor. Birçok ilçede eğitimler veren ORMEK, vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerinin yanı sıra ev ekonomilerine katkı sağlamalarına da öncülük ediyor.  

 

BİR YILLIK EĞİTİMLER GU GÖSTERİLERDE SAHNELENİYOR  

 

Birçok grupta eğitimler veren ORMEK’lerde yıl sonu etkinlikleri ile hem kursiyerler hem de eğitmenler başarılı çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ardından yıl sonu etkinliklerini sürdüren Altınordu ORMEK Kurs Merkezi kursiyerleri bir yıl boyunca aldıkları eğitimler sonucunda bir dizi gösteri gerçekleştirdi.

 

ENTRÜMANLAR KONUŞTU

  

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak ORMEK’te keman, piyano ve gitar kursuna katılan öğrenciler sahne aldı. Küçük yaş gruplarından oluşan 43 kursiyerin hünerlerini sergilediği gösteride 41 şarkı seslendirildi.

 

MÜZİKLER İŞARET DİLİ İLE ANLATILDI

 

Etkinliklerin ikinci bölümünde ise piyano, keman ve bağlama grubu ile Türk İşaret Dili grubunda eğitim alan kursiyerler sahneye çıktı. Müzik kursiyerleri eserleri seslendirirken Türk İşaret Dili kursiyeri de çalınan şarkıları işaret diline çevirdi.

 

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde hem misafirler hem de kursiyerler unutulmaz anlar yaşadı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.