ORTAR İLE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ YÜZLERCE ÜRÜN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2023 - 09:45, Güncelleme: 03.01.2023 - 13:51 1935+ kez okundu.
 

ORTAR İLE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ YÜZLERCE ÜRÜN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Ordu'da yöresel ürünlerin alım-satım ve pazarlamasını yapmak amacıyla kurulan Ordu Büyükşehir Belediye iştiraki Ordu Tarım A.Ş. (ORTAR), il içi ve il dışına Ordu’nun yöresel ve organik ürünlerini pazarlamaya devam ediyor.
Ordu'nun 19 ilçesinde yetişen bütün organik yöresel ürünleri üreticiden satın alarak e-ticaret yolu ile tüm Türkiye'ye ve yurt dışına pazarlayan ORTAR, taleplere yetişmekte zorlanıyor. ORTAR vasıtasıyla Ordu’da üretimi yapılan ürünlerin yüzde 80’i il dışına satılıyor. Bu ürünlerin başında, fındık, bal, yumurta, Akkuş ve Gürgentepe fasulyeleri ile pekmez yer aldı. ORTAR Genel Müdürü Sancar Eser, Ordu’da üretilen yüzlerce organik ürünü tüketicilerle buluşturmaya devam ettiklerini belirtti. Eser, “Yöresel organik ürünleri sözleşmeli tarım kapsamında anlaşma yaptığımız üreticilerden alıyoruz. Hem organik yöresel ürünlerin üretimini destekliyor hem üreticime kazandırıyoruz. Satışlarımızı kadın kooperatifleri başta olmak üzere, ORTAR satış noktaları ile www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com, www.orduorganikpazar.com, facebookshop ve instagramshop sanal mağazalar ve ülke genelinde teşkilatlanmış zincir ulusal mağaza ve marketler aracılığıyla gerçekleştirdik” diye konuştu.
Ordu'da yöresel ürünlerin alım-satım ve pazarlamasını yapmak amacıyla kurulan Ordu Büyükşehir Belediye iştiraki Ordu Tarım A.Ş. (ORTAR), il içi ve il dışına Ordu’nun yöresel ve organik ürünlerini pazarlamaya devam ediyor.

Ordu'nun 19 ilçesinde yetişen bütün organik yöresel ürünleri üreticiden satın alarak e-ticaret yolu ile tüm Türkiye'ye ve yurt dışına pazarlayan ORTAR, taleplere yetişmekte zorlanıyor. ORTAR vasıtasıyla Ordu’da üretimi yapılan ürünlerin yüzde 80’i il dışına satılıyor. Bu ürünlerin başında, fındık, bal, yumurta, Akkuş ve Gürgentepe fasulyeleri ile pekmez yer aldı.

ORTAR Genel Müdürü Sancar Eser, Ordu’da üretilen yüzlerce organik ürünü tüketicilerle buluşturmaya devam ettiklerini belirtti. Eser, “Yöresel organik ürünleri sözleşmeli tarım kapsamında anlaşma yaptığımız üreticilerden alıyoruz. Hem organik yöresel ürünlerin üretimini destekliyor hem üreticime kazandırıyoruz. Satışlarımızı kadın kooperatifleri başta olmak üzere, ORTAR satış noktaları ile www.orduorganik.com, www.kybelecikolata.com, www.orduorganikpazar.com, facebookshop ve instagramshop sanal mağazalar ve ülke genelinde teşkilatlanmış zincir ulusal mağaza ve marketler aracılığıyla gerçekleştirdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.