ORDULU JUDOCULARDAN 5 MADALYA

SPOR 19.05.2022 - 00:08, Güncelleme: 19.05.2022 - 00:08 3475+ kez okundu.
 

ORDULU JUDOCULARDAN 5 MADALYA

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Ordu İl karması 5 bronz madalya ile evine döndü.
    Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, Kahramanmaraş'ta tamamlandı.Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, Kahramanmaraş'ta tamamlandı.Merkez Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyonaya 64 ilden 931 sporcunun katıldı. Ordulu Judoculardan 46 kg Yiğit Aras ŞEN,55 kg Şivan Umut POLAT,66 kg Çınar TÜRKER, 57 kg Sude GÖRGÜLÜ ve +63 kg Sema YILDIRIM Türkiye Üçüncüsü olurken, 42 kg Gökhan SEZGİ ve 44 kg Zeynep DOĞAN Türkiye beşincisi oldu. Ulusal, uluslararası ve Milli Takım forması altında müsabakalara çıkan Ordulu Sporcular şehrin gururu olmaya devam ediyor. Bu başarısı sonrası Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç derece elde eden sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Genç,” Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda porcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eminim ki en güzel şekilde yarışarak ilimizi temsil edecekler. İnşallah sporcularımız Ordu’ya başarılarla dönecek. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.”dedi. 
Kahramanmaraş’ta düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Ordu İl karması 5 bronz madalya ile evine döndü.

 

 

Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, Kahramanmaraş'ta tamamlandı.Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, Kahramanmaraş'ta tamamlandı.Merkez Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyonaya 64 ilden 931 sporcunun katıldı.

Ordulu Judoculardan 46 kg Yiğit Aras ŞEN,55 kg Şivan Umut POLAT,66 kg Çınar TÜRKER, 57 kg Sude GÖRGÜLÜ ve +63 kg Sema YILDIRIM Türkiye Üçüncüsü olurken, 42 kg Gökhan SEZGİ ve 44 kg Zeynep DOĞAN Türkiye beşincisi oldu.

Ulusal, uluslararası ve Milli Takım forması altında müsabakalara çıkan Ordulu Sporcular şehrin gururu olmaya devam ediyor.

Bu başarısı sonrası Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç derece elde eden sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Genç,” Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda porcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eminim ki en güzel şekilde yarışarak ilimizi temsil edecekler. İnşallah sporcularımız Ordu’ya başarılarla dönecek. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.