Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri Sürüyor

SANAT 21.03.2022 - 00:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4668+ kez okundu.
 

Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri Sürüyor

‘Arşiv’ Filmi Ordulularla Buluşacak
      Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat mart etkinlikleri kapsamında Gayin Rothery’in senarist ve yönetmenliğini yaptığı “Arşiv” filmi Ordulularla buluşuyor.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara keyif dolu anlar yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda senarist ve yönetmenliğini Gayin Rothery’in üstlendiği bilim kurgu filmi “Arşiv” i sinemaseverlerin beğenisine sunacak.  Filmi gösterimi 21 Mart Pazartesi günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda (OBBKT) saat 19.00’da yapılacak. ARŞİV FİLMİNİN KONUSU George Almore, insanla eşdeğer düzeyde bir yapay zeka üzerine çalışmaktadır. Son prototipi neredeyse hazır durumdadır. Bu hassas evre aynı zamanda büyük riskler içerir. George’un saklanması gereken hedefi riski daha da artırır. Çünkü George, ölen karısıyla yeniden bir araya gelmeyi amaçlamaktadır.    
‘Arşiv’ Filmi Ordulularla Buluşacak

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat mart etkinlikleri kapsamında Gayin Rothery’in senarist ve yönetmenliğini yaptığı “Arşiv” filmi Ordulularla buluşuyor.  

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara keyif dolu anlar yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda senarist ve yönetmenliğini Gayin Rothery’in üstlendiği bilim kurgu filmi “Arşiv” i sinemaseverlerin beğenisine sunacak.

 Filmi gösterimi 21 Mart Pazartesi günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda (OBBKT) saat 19.00’da yapılacak.

ARŞİV FİLMİNİN KONUSU

George Almore, insanla eşdeğer düzeyde bir yapay zeka üzerine çalışmaktadır. Son prototipi neredeyse hazır durumdadır. Bu hassas evre aynı zamanda büyük riskler içerir. George’un saklanması gereken hedefi riski daha da artırır. Çünkü George, ölen karısıyla yeniden bir araya gelmeyi amaçlamaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.