ORDU’DA GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

BÖLGE GÜNDEMİ 15.05.2022 - 17:56, Güncelleme: 15.05.2022 - 17:56 2950+ kez okundu.
 

ORDU’DA GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunarak gençlik haftası kutlamalarına başladı.
  Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun’a ayak basışının 103. yılı tüm ülkede olduğu gibi Ordu’da da bir dizi etkinlikler ile kutlanacak. 103. Yıldönümünde #Bubayramsenin, #GururSensin sloganıyla birbirinden farklı etkinliklerle kutlanacak. Ordu’nun Altınordu ilçesinde Atatürk Anıtında gerçekleşen Gençlik Haftası açılış programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik Çalışanları, Gönüllüler tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile Gençlik Haftası kutlamaları başlamış oldu. Günün anlam ve önemini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şöyle konuştu: “ 15-21 Mayıs tarihleri arasında her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından tüm Türkiye’de kutlanan Gençlik Haftası bugün Atatürk Anıtına Çelenk Sunma programımız ile başladı. Gençlerimize gençlik haftamız hayırlı olsun. Gençlik haftamız dolu dolu geçiyor. Tüm spor branşlarında Ordu’nun 19 ilçesinde çeşitli etkinlikler ile sanat, kültür, spor ve müzik etkinlikleri ile beraber gençlerimiz dolu dolu bir hafta geçirecek. Bugün de burada yine gençlerimiz ile birlikte çelenk sunma programımız gerçekleşti. Ana programımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Günü 19 Mayıs Perşembe Günü İnşallah Yine Burada Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreniyle başlatacağız. Aynı gün içerisinde saat 11:00’de Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda tören programımız olacak. Muhteşem bir tören programı Orduluları bekliyor. Özellikle Wushu spor dalında Dünya Şampiyonları gösteri yapacak. Halk Oyunlarında yöremizin oyunu kalabalık bir ekiple izleyicilere sunacağız. Gençlerimizin şiir ve müzik şöleni Orduluları bekliyor. Bu programı kaçırmamalarını diliyoruz.” Meşale Yürüyüşü Yapılacak. 19 Mayıs 2022 Perşembe günü akşam 20:00’da Durugöl Ordu Gençlik Merkezi önünden Tayfun Gürsoy parkına kadar meşale yürüyüşü yapılacak. Bu programa Orduluların katılmasını bekliyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Desteklerinden dolayı başta Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunarak gençlik haftası kutlamalarına başladı.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun’a ayak basışının 103. yılı tüm ülkede olduğu gibi Ordu’da da bir dizi etkinlikler ile kutlanacak. 103. Yıldönümünde #Bubayramsenin, #GururSensin sloganıyla birbirinden farklı etkinliklerle kutlanacak.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Atatürk Anıtında gerçekleşen Gençlik Haftası açılış programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik Çalışanları, Gönüllüler tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile Gençlik Haftası kutlamaları başlamış oldu.

Günün anlam ve önemini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç şöyle konuştu:

“ 15-21 Mayıs tarihleri arasında her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından tüm Türkiye’de kutlanan Gençlik Haftası bugün Atatürk Anıtına Çelenk Sunma programımız ile başladı. Gençlerimize gençlik haftamız hayırlı olsun. Gençlik haftamız dolu dolu geçiyor. Tüm spor branşlarında Ordu’nun 19 ilçesinde çeşitli etkinlikler ile sanat, kültür, spor ve müzik etkinlikleri ile beraber gençlerimiz dolu dolu bir hafta geçirecek. Bugün de burada yine gençlerimiz ile birlikte çelenk sunma programımız gerçekleşti. Ana programımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Günü 19 Mayıs Perşembe Günü İnşallah Yine Burada Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreniyle başlatacağız. Aynı gün içerisinde saat 11:00’de Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda tören programımız olacak. Muhteşem bir tören programı Orduluları bekliyor. Özellikle Wushu spor dalında Dünya Şampiyonları gösteri yapacak. Halk Oyunlarında yöremizin oyunu kalabalık bir ekiple izleyicilere sunacağız. Gençlerimizin şiir ve müzik şöleni Orduluları bekliyor. Bu programı kaçırmamalarını diliyoruz.”

Meşale Yürüyüşü Yapılacak.

19 Mayıs 2022 Perşembe günü akşam 20:00’da Durugöl Ordu Gençlik Merkezi önünden Tayfun Gürsoy parkına kadar meşale yürüyüşü yapılacak. Bu programa Orduluların katılmasını bekliyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Desteklerinden dolayı başta Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.