Ordu’da DEAŞ Operasyonu

ASAYİŞ 30.04.2022 - 10:30, Güncelleme: 30.04.2022 - 10:32 4284+ kez okundu.
 

Ordu’da DEAŞ Operasyonu

Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 DEAŞ üyesi yakalandı.
        Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:     Ordu İl J.K.lığınca 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin tespiti ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesiolan A.N ve T.H isimli şahıslar yapılan operasyon neticesinde yakalanmış olup, haklarında yapılan adli işlemler sonucundaT.H isimli şahıs tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna, A.N isimli şahıs ise sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilmiştir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur      
Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 DEAŞ üyesi yakalandı.

 

 

 

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

 

Ordu İl J.K.lığınca 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde DEAŞ Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin tespiti ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesiolan A.N ve T.H isimli şahıslar yapılan operasyon neticesinde yakalanmış olup, haklarında yapılan adli işlemler sonucundaT.H isimli şahıs tutuklanarak Ordu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna, A.N isimli şahıs ise sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.