ORDU’DA ALTYAPIDAN 2100 KAMYON ATIK MALZEME ÇIKTI

BÖLGE GÜNDEMİ 06.02.2023 - 14:20, Güncelleme: 06.02.2023 - 14:43 1184+ kez okundu.
 

ORDU’DA ALTYAPIDAN 2100 KAMYON ATIK MALZEME ÇIKTI

Ordu’da, sağanak yağışlara bağlı olarak, oluşması muhtemel su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu şebeke hatları, menfezler, mazgallar ve dere yataklarında yapılan temizlik çalışmalarında, altyapıdan 2100 kamyon malzeme çıkartıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, su baskınları ve taşkınlara neden olan dere yataklarına neşter atmak için menfezlerde ve yağmur suyu hatlarında başlattığı temizlik çalışmaları sürüyor.   Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde “Şebeke, Baca ve Izgara Temizliği Ekibi” adı altında altı ayrı ekip oluşturuldu.    2019-2023 yılları arasında yapılan çalışmalar sonrası dere yatakları, menfezler ve mazgallardan tam 2100 kamyon atık malzeme çıkartıldı.       ÇIKAN MALZEMELER EKİPLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ   Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinin merkezlerinden geçen dere menfezlerinin içinden çıkan dev ağaçlar, bisiklet, taş yığınları ile büyük çaplı molozlar çalışma yapan ekipleri ve vatandaşları hayrete düşürdü.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çıkartılan atık malzemeler ile birlikte altyapının daha güvenli bir yapıya dönüştürüldüğünü duyurdu.       ALTYAPI GÜVENLİ BİR HALE GETİRİLDİ   Başkan Güler yaptığı açıklamada, “İlimiz her yıl belirli mevsimlerde önemli yağışlarla karşı karşıya kalıyor. Zamanında tedbirler alınmadığı takdirde ise ilçe merkezlerinde ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınabiliyor. Oluşturduğumuz ekiplerle 2019-2023 yılları arasında dere geçişleri, mazgal ve menfezlerde yaptığımız çalışmalarla 2100 adet atık malzeme temizliği yaparak altyapıyı güvenli bir hale getirdik. Çalışmalarımız bundan sonra da aynı ciddiyetle devam edecek” dedi.  
Ordu’da, sağanak yağışlara bağlı olarak, oluşması muhtemel su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu şebeke hatları, menfezler, mazgallar ve dere yataklarında yapılan temizlik çalışmalarında, altyapıdan 2100 kamyon malzeme çıkartıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, su baskınları ve taşkınlara neden olan dere yataklarına neşter atmak için menfezlerde ve yağmur suyu hatlarında başlattığı temizlik çalışmaları sürüyor.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde “Şebeke, Baca ve Izgara Temizliği Ekibi” adı altında altı ayrı ekip oluşturuldu. 

 

2019-2023 yılları arasında yapılan çalışmalar sonrası dere yatakları, menfezler ve mazgallardan tam 2100 kamyon atık malzeme çıkartıldı.

 

 

 

ÇIKAN MALZEMELER EKİPLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

 

Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinin merkezlerinden geçen dere menfezlerinin içinden çıkan dev ağaçlar, bisiklet, taş yığınları ile büyük çaplı molozlar çalışma yapan ekipleri ve vatandaşları hayrete düşürdü.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çıkartılan atık malzemeler ile birlikte altyapının daha güvenli bir yapıya dönüştürüldüğünü duyurdu.

 

 

 

ALTYAPI GÜVENLİ BİR HALE GETİRİLDİ

 

Başkan Güler yaptığı açıklamada, “İlimiz her yıl belirli mevsimlerde önemli yağışlarla karşı karşıya kalıyor. Zamanında tedbirler alınmadığı takdirde ise ilçe merkezlerinde ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınabiliyor. Oluşturduğumuz ekiplerle 2019-2023 yılları arasında dere geçişleri, mazgal ve menfezlerde yaptığımız çalışmalarla 2100 adet atık malzeme temizliği yaparak altyapıyı güvenli bir hale getirdik. Çalışmalarımız bundan sonra da aynı ciddiyetle devam edecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.