“Mutlu Son” Sinemaseverlerle Buluşuyor

SANAT 23.12.2021 - 11:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1208+ kez okundu.
 

“Mutlu Son” Sinemaseverlerle Buluşuyor

23 Aralık Perşembe Saat 19.00’da Obbkt’de
        Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri aralık ayı programı kapsamında Michael Haneke’nin yönetmenliğini yaptığı “Mutlu Son” filmi Ordulularla buluşuyor.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan aralık ayı etkinlikleri devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Yönetmenliğini Michael Haneke’nin yaptığı, başrollerinde ise Isabelle Huppert, Toby Jones ve Mathieu Kassovitz yer aldığı “Mutlu Son” filmini izleyici ile buluşturacak.   CANNES FİLM FESTİVALİ’NDE YARIŞTI   Yönetmenliğini Michael Haneke’nin yaptığı “Mutlu Son” filmi Cannes Film Festivali’nde yarıştı. Laurent ailesini konu edinen filmde, beklenmedik olaylar sonucu hayatlarına giren Eve'in gelmesi ile rahat ve zengin bir şekilde yaşayan ailenin hayatı altüst olur. Bitmek bilmeyen aile sorunları ve yıllarca özenle sakladıkları sırlarının ortaya çıkması ile olaylar daha da büyür. Filmin yönetmen koltuğunda Usta Yönetmen Michael Haneke yer alırken başrollerinde ise Isabelle Huppert, Toby Jones ve Mathieu Kassovitz yer alıyor. Filmin senaryosunu da Haneke kaleme aldı.   Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri aralık ayı programı kapsamında düzenlenecek olan “Mutlu Son” filminin gösterimi 23 Aralık Perşembe saat 19.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilecek.​
23 Aralık Perşembe Saat 19.00’da Obbkt’de

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri aralık ayı programı kapsamında Michael Haneke’nin yönetmenliğini yaptığı “Mutlu Son” filmi Ordulularla buluşuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan aralık ayı etkinlikleri devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Yönetmenliğini Michael Haneke’nin yaptığı, başrollerinde ise Isabelle Huppert, Toby Jones ve Mathieu Kassovitz yer aldığı “Mutlu Son” filmini izleyici ile buluşturacak.

 

CANNES FİLM FESTİVALİ’NDE YARIŞTI

 

Yönetmenliğini Michael Haneke’nin yaptığı “Mutlu Son” filmi Cannes Film Festivali’nde yarıştı. Laurent ailesini konu edinen filmde, beklenmedik olaylar sonucu hayatlarına giren Eve'in gelmesi ile rahat ve zengin bir şekilde yaşayan ailenin hayatı altüst olur. Bitmek bilmeyen aile sorunları ve yıllarca özenle sakladıkları sırlarının ortaya çıkması ile olaylar daha da büyür. Filmin yönetmen koltuğunda Usta Yönetmen Michael Haneke yer alırken başrollerinde ise Isabelle Huppert, Toby Jones ve Mathieu Kassovitz yer alıyor. Filmin senaryosunu da Haneke kaleme aldı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri aralık ayı programı kapsamında düzenlenecek olan “Mutlu Son” filminin gösterimi 23 Aralık Perşembe saat 19.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilecek.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.