KORUYUCU AİLE GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

YAŞAM 01.07.2022 - 10:50, Güncelleme: 05.07.2022 - 10:40 10736+ kez okundu.
 

KORUYUCU AİLE GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Geçtiğimiz yıl ilan edilen bu yıl 81 ilde ilk defa kutlanan “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” Ordu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
    30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde şehirde bulunan 250 koruyucu aile düzenlenen etkinlikte buluştu.   Ceren Özdemir Meydanında toplanan protokol, aile ve çocukları farkındalık oluşturmak adına Ordu Büyükşehir Belediyesi bandosu ile kortej yürüyüşü düzenledi. Ardından Büyükşehir Belediyesinin Melet Irmağı kenarında hayata geçirdiği ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kültür Otağı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katılımlarıyla eğlence ve yemek programı gerçekleştirildi.   Alanda bulunan aileler Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konseri ile eğlenirken, çocuklar ise kendileri için düzenlenen tiyatro oyunu ve etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi. Aile ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Güler, onlarla sohbet etti.   “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”   Başkan Güler, ayrım gözetmeksizin evlatlarına sıcak bir yuvayı hissettirdikleri için koruyucu ailelere teşekkür etti.   Başkan Güler şöyle konuştu:   “Biz büyük bir aileyiz. Tesisimizde sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sıcak aile havası içinde sizlerle birlikte lokmalarımızı paylaştık. Sizler çok anlamlı bir iş yapıyorsunuz. Sizler hiç ayrım gözetmeksizin evlatlarınıza sıcak bir yuvayı hissettiriyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun. Bizler de Ordu’muzu daha da güzelleştirmek istiyoruz. Bu evlatlarımız inşallah ileride güzel görevler alacaklar, yönetici olacaklar. Bu mutluluğumuzun devamlı olmasını diliyorum. Sizleri daha mutlu etmek için biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projeyi başlatan Sayın Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşi Emine Hanımefendinin de destekleriyle projenin devam etmesini arzu ediyoruz. Allah ağzımızınız tadını bozmasın.”   Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Erkan Karahan ise koruyucu ailelerin hakkının ödenmeyeceğini belirterek bu anlamlı günde onlarla bir araya gelmelerine vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.   Konuşmaların ardından Başkan Güler, uzun süredir koruyucu ailelik yapan ve evlatlarını özenle büyüten ailelere çiçek takdiminde bulundu.  
Geçtiğimiz yıl ilan edilen bu yıl 81 ilde ilk defa kutlanan “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” Ordu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

 

30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde şehirde bulunan 250 koruyucu aile düzenlenen etkinlikte buluştu.

 

Ceren Özdemir Meydanında toplanan protokol, aile ve çocukları farkındalık oluşturmak adına Ordu Büyükşehir Belediyesi bandosu ile kortej yürüyüşü düzenledi. Ardından Büyükşehir Belediyesinin Melet Irmağı kenarında hayata geçirdiği ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kültür Otağı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de katılımlarıyla eğlence ve yemek programı gerçekleştirildi.

 

Alanda bulunan aileler Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konseri ile eğlenirken, çocuklar ise kendileri için düzenlenen tiyatro oyunu ve etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi. Aile ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Güler, onlarla sohbet etti.

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Başkan Güler, ayrım gözetmeksizin evlatlarına sıcak bir yuvayı hissettirdikleri için koruyucu ailelere teşekkür etti.

 

Başkan Güler şöyle konuştu:

 

“Biz büyük bir aileyiz. Tesisimizde sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sıcak aile havası içinde sizlerle birlikte lokmalarımızı paylaştık. Sizler çok anlamlı bir iş yapıyorsunuz. Sizler hiç ayrım gözetmeksizin evlatlarınıza sıcak bir yuvayı hissettiriyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun. Bizler de Ordu’muzu daha da güzelleştirmek istiyoruz. Bu evlatlarımız inşallah ileride güzel görevler alacaklar, yönetici olacaklar. Bu mutluluğumuzun devamlı olmasını diliyorum. Sizleri daha mutlu etmek için biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projeyi başlatan Sayın Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşi Emine Hanımefendinin de destekleriyle projenin devam etmesini arzu ediyoruz. Allah ağzımızınız tadını bozmasın.”

 

Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Erkan Karahan ise koruyucu ailelerin hakkının ödenmeyeceğini belirterek bu anlamlı günde onlarla bir araya gelmelerine vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından Başkan Güler, uzun süredir koruyucu ailelik yapan ve evlatlarını özenle büyüten ailelere çiçek takdiminde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.