KARADENİZ-ORDU U20 SERBEST GÜREŞ TURNUVASI

SPOR 22.09.2022 - 15:26, Güncelleme: 22.09.2022 - 15:26 8442+ kez okundu.
 

KARADENİZ-ORDU U20 SERBEST GÜREŞ TURNUVASI

Ordu Valiliği uhdesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sen Bir Ordusun tarafından organize edilecek U20 Serbest Güreş Turnuvası, Ordu ev sahipliği yapacak.
 Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda 10 ilden yaklaşık 500 antrenör ve sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek turnuvanın açılış seremonisi 29 Eylül 2022 Perşembe Saat 14:00’da yapılması planlanıyor. Güreş müsabakaları 29 Eylül Perşembe günü saat 10:00’da start alacak. Karadeniz-Ordu U20 Serbest Güreş Turnuvası büyük bir heyecanla bekleniyor. Hem gençlerin spor yeteneklerini gerçekleştirecekleri hem çeşitli ödüller kazanabilecekleri hem de Karadeniz ve Ordu’nun tanıtımı açısından müthiş bir etkinlik sizleri bekliyor.
Ordu Valiliği uhdesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sen Bir Ordusun tarafından organize edilecek U20 Serbest Güreş Turnuvası, Ordu ev sahipliği yapacak.



 Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda 10 ilden yaklaşık 500 antrenör ve sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek turnuvanın açılış seremonisi 29 Eylül 2022 Perşembe Saat 14:00’da yapılması planlanıyor. Güreş müsabakaları 29 Eylül Perşembe günü saat 10:00’da start alacak.
Karadeniz-Ordu U20 Serbest Güreş Turnuvası büyük bir heyecanla bekleniyor. Hem gençlerin spor yeteneklerini gerçekleştirecekleri hem çeşitli ödüller kazanabilecekleri hem de Karadeniz ve Ordu’nun tanıtımı açısından müthiş bir etkinlik sizleri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.