VALİ SONEL, “MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ MESLEĞİ; ÜLKEYE, MİLLETE, DEVLETE ADANMIŞLIKTIR”

BÖLGE GÜNDEMİ 11.01.2023 - 09:30, Güncelleme: 13.01.2023 - 11:34 819+ kez okundu.
 

VALİ SONEL, “MÜLKİ İDARE AMİRLİĞİ MESLEĞİ; ÜLKEYE, MİLLETE, DEVLETE ADANMIŞLIKTIR”

Vali Tuncay Sonel, 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle düzenlediği yemek programında, il genelinde görev yapan mülki idare amirleriyle bir araya geldi.
  Boztepe Kozza Restoranda düzenlenen yemek programında Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, Bayram Gale ve 19 İlçe Kaymakamlarıyla bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, mülki idare amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutladı.     Mülki idare amirliği mesleğinin Türk Devlet geleneğinde önemli bir yeri olduğunu dikkat çeken Vali Tuncay Sonel, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan ve bu ortamda İdareciler Günümüzü kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.  İdareciler Gününüz  kutlu olsun. Bugünü kutlarken bu mesleğe hizmet eden ve ahirete irtihal idarecilerimizi de rahmetle yâd ediyoruz.” dedi.     Devletimizin şefkatinin, sıcaklığının, güler yüzünü  en ücra köşedeki insanımıza gösterilmesinde mülki idare amirlerinin önemli rol oynadığını ifade eden Vali Sonel, “Bir taraftan devletin otoritesini temsil eden, diğer taraftan da devletin şefkatli elini ihtiyacı olana uzatarak, onurlu bir anlayışla mesleğinizi icra ediyorsunuz. Bu nedenle de sizlerin yapmış olduğu hizmetin ne kadar değerli olduğunu, aziz milletimiz takdir etmektedir” diye konuştu.     Konuşmasını, “Bu meslek, ülkeye, millete, devlete adanmışlıktır” diye sürdüren Vali Sonel, şunları kaydetti: “Bu mesleğin en gencinden, en kıdemlisine kadar bir aşk, bir ideal, bir heyecan mesleği olduğu açıktır. Ordu’da da aynı doğrultuda, aynı heyecanla, aynı imanla görev yapıyoruz. Her biriniz bulunduğunuz ilçede hizmet götürdüğünüz herkese devletin sıcaklığını, şefkatini, merhametini taşıyorsunuz. Bu anlayışla bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Günümüz kutlu, geleceğimiz huzurlu olsun.”
Vali Tuncay Sonel, 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle düzenlediği yemek programında, il genelinde görev yapan mülki idare amirleriyle bir araya geldi.




 
Boztepe Kozza Restoranda düzenlenen yemek programında Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, Bayram Gale ve 19 İlçe Kaymakamlarıyla bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, mülki idare amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutladı.

 

 



Mülki idare amirliği mesleğinin Türk Devlet geleneğinde önemli bir yeri olduğunu dikkat çeken Vali Tuncay Sonel, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan ve bu ortamda İdareciler Günümüzü kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.  İdareciler Gününüz  kutlu olsun. Bugünü kutlarken bu mesleğe hizmet eden ve ahirete irtihal idarecilerimizi de rahmetle yâd ediyoruz.” dedi.

 

 



Devletimizin şefkatinin, sıcaklığının, güler yüzünü  en ücra köşedeki insanımıza gösterilmesinde mülki idare amirlerinin önemli rol oynadığını ifade eden Vali Sonel, “Bir taraftan devletin otoritesini temsil eden, diğer taraftan da devletin şefkatli elini ihtiyacı olana uzatarak, onurlu bir anlayışla mesleğinizi icra ediyorsunuz. Bu nedenle de sizlerin yapmış olduğu hizmetin ne kadar değerli olduğunu, aziz milletimiz takdir etmektedir” diye konuştu.

 

 



Konuşmasını, “Bu meslek, ülkeye, millete, devlete adanmışlıktır” diye sürdüren Vali Sonel, şunları kaydetti:
“Bu mesleğin en gencinden, en kıdemlisine kadar bir aşk, bir ideal, bir heyecan mesleği olduğu açıktır. Ordu’da da aynı doğrultuda, aynı heyecanla, aynı imanla görev yapıyoruz. Her biriniz bulunduğunuz ilçede hizmet götürdüğünüz herkese devletin sıcaklığını, şefkatini, merhametini taşıyorsunuz. Bu anlayışla bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Günümüz kutlu, geleceğimiz huzurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.