MESUDİYE’YE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRACAK OLAN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 11.01.2023 - 12:25, Güncelleme: 13.01.2023 - 11:29 835+ kez okundu.
 

MESUDİYE’YE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRACAK OLAN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye ilçe merkezinde başlatılan aydınlatma çalışmalarıyla Mesudiye’nin çehresi değişiyor. Devam eden çalışma ile Mesudiye ilçe merkezi modern bir görünüm kazanıyor.
Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine de büyük önem veriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı bu çalışmalar vatandaşlarında takdirini kazanıyor.       MODERN AYDINLATMALARLA DONATILACAK    Bu doğrultuda birçok ilçede aydınlatma çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi ise Mesudiye’ye değer katacak çalışmalarına başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern aydınlatmalarla donatıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla 7 metrelik 80 adet dekoratif aydınlatma direğinin kurulumu aralıksız sürüyor. Çalışmaların tamamlanması ile Mesudiye ilçe merkezinin modern bir görünüm kazanması hedefleniyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye ilçe merkezinde başlatılan aydınlatma çalışmalarıyla Mesudiye’nin çehresi değişiyor. Devam eden çalışma ile Mesudiye ilçe merkezi modern bir görünüm kazanıyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine de büyük önem veriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı bu çalışmalar vatandaşlarında takdirini kazanıyor.

 

 

 

MODERN AYDINLATMALARLA DONATILACAK 

 

Bu doğrultuda birçok ilçede aydınlatma çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi ise Mesudiye’ye değer katacak çalışmalarına başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern aydınlatmalarla donatıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla 7 metrelik 80 adet dekoratif aydınlatma direğinin kurulumu aralıksız sürüyor. Çalışmaların tamamlanması ile Mesudiye ilçe merkezinin modern bir görünüm kazanması hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.