2023 YILININ İLK HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

BÖLGE GÜNDEMİ 05.01.2023 - 09:00, Güncelleme: 05.01.2023 - 11:14 2116+ kez okundu.
 

2023 YILININ İLK HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

Vali Tuncay Sonel, 2023 yılının ilk “Halk Günü” toplantısını gerçekleştirdi.
Her hafta Çarşamba günleri olduğu gibi bu Çarşamba günü de kendisinden randevu talep etmek suretiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşlarımızla Eski Valilik binasında bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın başta sosyal yardımlar olmak üzere iş, sağlık, eğitim, yol taleplerini yerine getirmenin gayreti içinde oldu.     2023 yılının ilk “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımızla tek tek ilgilenen, hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel, 2023 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur getirmesi dileğinde bulundu.     “Halk Günü” toplantısına katılan 373 vatandaşımızın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri dinleyen Vali Sonel, “Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilendi. Her “Halk Günü” toplantısında olduğu gibi çocuklara oyuncak hediye etmeyi ihmal etmedi.     “Halk Günü” toplantılarının her Çarşamba Eski Valilik binasında yapılacağını vurgulayan Vali Tuncay Sonel, “Valiliğimizin kapısı herkese açık. Buraya çeşitli sebeplerle gelen vatandaşlarımızın ilettikleri talepleri elimizden geldiğince çözüme kavuşturuyoruz. Devletimiz büyük, devletimiz güçlü. Kimseyi darda bırakmaz ” diye konuştu.     Toplantıya katılan vatandaşlar ise, “Allah devletimize zeval vermesin. Her hafta bizleri dinleyerek, taleplerimizin çözüme kavuşmasını salıyorsunuz. Önemli olan devletimizin valisine derdimizi birebir anlatabilmek. Bunu sayenizde yapabiliyoruz. Allah sizlerden de razı olsun” diyerek, duygularını ifade ettiler.
Vali Tuncay Sonel, 2023 yılının ilk “Halk Günü” toplantısını gerçekleştirdi.




Her hafta Çarşamba günleri olduğu gibi bu Çarşamba günü de kendisinden randevu talep etmek suretiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşlarımızla Eski Valilik binasında bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın başta sosyal yardımlar olmak üzere iş, sağlık, eğitim, yol taleplerini yerine getirmenin gayreti içinde oldu.

 

 



2023 yılının ilk “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımızla tek tek ilgilenen, hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel, 2023 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur getirmesi dileğinde bulundu.

 

 



“Halk Günü” toplantısına katılan 373 vatandaşımızın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri dinleyen Vali Sonel, “Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilendi. Her “Halk Günü” toplantısında olduğu gibi çocuklara oyuncak hediye etmeyi ihmal etmedi.

 

 



“Halk Günü” toplantılarının her Çarşamba Eski Valilik binasında yapılacağını vurgulayan Vali Tuncay Sonel, “Valiliğimizin kapısı herkese açık. Buraya çeşitli sebeplerle gelen vatandaşlarımızın ilettikleri talepleri elimizden geldiğince çözüme kavuşturuyoruz. Devletimiz büyük, devletimiz güçlü. Kimseyi darda bırakmaz ” diye konuştu.

 

 



Toplantıya katılan vatandaşlar ise, “Allah devletimize zeval vermesin. Her hafta bizleri dinleyerek, taleplerimizin çözüme kavuşmasını salıyorsunuz. Önemli olan devletimizin valisine derdimizi birebir anlatabilmek. Bunu sayenizde yapabiliyoruz. Allah sizlerden de razı olsun” diyerek, duygularını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.