FATSA KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2023 - 11:15, Güncelleme: 03.01.2023 - 12:50 2295+ kez okundu.
 

FATSA KAPALI PAZAR YERİ HİZMETE AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa'nın Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde inşa edilen halk pazarı vatandaşların hizmetine sunuldu.
İlçenin önemli bir ihtiyacına cevap vermesi amaçlanan Kapalı Pazar, vatandaşların ve esnafın yüzünü güldürdü. İlk etapta pazartesi günleri hizmet verecek olan Kapalı Pazar alanı, kara kış gelmeden vatandaşların önemli bir eksiğini gidermiş oldu.         YAKLAŞIK 10 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULDU   Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve Devlet Su İşleri koordinesinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak pazarcı esnafı hak ettiği, modern bir alana kavuşturuldu.   Ata Caddesi’ndeki pazar yerinin kaldırılmasının ardından çalışmalara hız veren ekipler, yaklaşık 10 dönüm alan üzerinde inşa edilen ve 8 dönümü kapalı pazar yeri olarak planlanan çalışmayı gerçekleştirerek, alanı vatandaşların hizmetine sundu.       KARADENİZ’İN EN BÜYÜĞÜ   Karadeniz Bölgesi’nin en büyüğü olma özelliğine de sahip Fatsa Kapalı Pazar Yerinde her ihtiyaca cevap verecek çalışmalar hayata geçirildi.   İçerisinde 246 adet satış birimi yer alan Fatsa Kapalı Pazar alanında peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark oluşturuldu.   BAŞKAN KİBAR’DAN TEŞEKKÜR   Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’da böyle bir çalışmanın hayata geçirilmesine vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.   Başkan Kibar, “Şehrimizde yaptığımız modern ve uzun ömürlü çalışmalarda bizlere destek olan Fatsa'mızdaki her bir yatırımın ve çalışmanın takipçisi ve destekçisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Fatsa'mıza hayırlı olsun” dedi.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa'nın Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde inşa edilen halk pazarı vatandaşların hizmetine sunuldu.

İlçenin önemli bir ihtiyacına cevap vermesi amaçlanan Kapalı Pazar, vatandaşların ve esnafın yüzünü güldürdü. İlk etapta pazartesi günleri hizmet verecek olan Kapalı Pazar alanı, kara kış gelmeden vatandaşların önemli bir eksiğini gidermiş oldu.

 

 

 

 

YAKLAŞIK 10 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULDU

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve Devlet Su İşleri koordinesinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak pazarcı esnafı hak ettiği, modern bir alana kavuşturuldu.

 

Ata Caddesi’ndeki pazar yerinin kaldırılmasının ardından çalışmalara hız veren ekipler, yaklaşık 10 dönüm alan üzerinde inşa edilen ve 8 dönümü kapalı pazar yeri olarak planlanan çalışmayı gerçekleştirerek, alanı vatandaşların hizmetine sundu.

 

 

 

KARADENİZ’İN EN BÜYÜĞÜ

 

Karadeniz Bölgesi’nin en büyüğü olma özelliğine de sahip Fatsa Kapalı Pazar Yerinde her ihtiyaca cevap verecek çalışmalar hayata geçirildi.

 

İçerisinde 246 adet satış birimi yer alan Fatsa Kapalı Pazar alanında peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark oluşturuldu.

 

BAŞKAN KİBAR’DAN TEŞEKKÜR

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’da böyle bir çalışmanın hayata geçirilmesine vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

Başkan Kibar, “Şehrimizde yaptığımız modern ve uzun ömürlü çalışmalarda bizlere destek olan Fatsa'mızdaki her bir yatırımın ve çalışmanın takipçisi ve destekçisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Fatsa'mıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.