MSB: Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz!

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ 02.12.2022 - 11:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 00:57 1665+ kez okundu.
 

MSB: Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz!

Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi.
  ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristlerle mücadeleyi etkin ve kararlı şekilde sürdürdüğünü açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröre ve teröriste geçit yok! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyinde tespit ettiği 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!" denildi.  
Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi.

 

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristlerle mücadeleyi etkin ve kararlı şekilde sürdürdüğünü açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröre ve teröriste geçit yok! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyinde tespit ettiği 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.