TEKKİRAZ YENİ MEYDANINA KAVUŞUYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 30.07.2022 - 23:28, Güncelleme: 30.07.2022 - 23:28 2874+ kez okundu.
 

TEKKİRAZ YENİ MEYDANINA KAVUŞUYOR

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Tekkiraz Meydanı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Tekkiraz Mahallemize yakışır bir meydanı hemşerilerimize kazandıracağız” dedi.
      Tekkiraz Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Mahallesi’nde yapımına başlanılan meydan çalışmaları hakkında da ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Baştan sonra yenilenecek olan meydanda başlayan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Tavlı, “Tekkiraz eski Belediye hizmet binasının önünde yer alan ve zamanla tahrip olan meydanın yenilenmesi gerekiyordu. Hem meydan kısmının hem de yol bağlantı kısımlarının baştan aşağı yenilenerek buraya çevresel anlamda bir güzellik katmak, Tekkiraz Mahallemizin de kendine yakışır bir meydana kavuşmasını sağlamak için faaliyetlerimize başladık. İnşallah çok kısa zamanda da hızlı bir şekilde burayı tamamlayarak Tekkiraz Mahallemize yakışır bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. Şimdiden hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   Atatürk Sokak’ta Asfalt Çalışması Tekkiraz Mahallesi Atatürk Sokak’ta başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını da değerlendiren Başkan Tavlı “Tekkiraz Mahallesi Atatürk Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladık. Akabinde alt bölgede yaptığımız asfalt çalışmalarıyla bu bölgedeki hemşerilerimizin yol noktasındaki sıkıntılarını da bir bir gidermeye çalıştığımızı ve konforlu yola kavuşmalarındaki gayretimize devam ettiğimizi belirtmek istiyorum. Şimdiden hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.    
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Tekkiraz Meydanı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Tekkiraz Mahallemize yakışır bir meydanı hemşerilerimize kazandıracağız” dedi.

 

 

 

Tekkiraz Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Mahallesi’nde yapımına başlanılan meydan çalışmaları hakkında da ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Baştan sonra yenilenecek olan meydanda başlayan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Tavlı, “Tekkiraz eski Belediye hizmet binasının önünde yer alan ve zamanla tahrip olan meydanın yenilenmesi gerekiyordu. Hem meydan kısmının hem de yol bağlantı kısımlarının baştan aşağı yenilenerek buraya çevresel anlamda bir güzellik katmak, Tekkiraz Mahallemizin de kendine yakışır bir meydana kavuşmasını sağlamak için faaliyetlerimize başladık. İnşallah çok kısa zamanda da hızlı bir şekilde burayı tamamlayarak Tekkiraz Mahallemize yakışır bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. Şimdiden hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Atatürk Sokak’ta Asfalt Çalışması

Tekkiraz Mahallesi Atatürk Sokak’ta başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını da değerlendiren Başkan Tavlı “Tekkiraz Mahallesi Atatürk Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladık. Akabinde alt bölgede yaptığımız asfalt çalışmalarıyla bu bölgedeki hemşerilerimizin yol noktasındaki sıkıntılarını da bir bir gidermeye çalıştığımızı ve konforlu yola kavuşmalarındaki gayretimize devam ettiğimizi belirtmek istiyorum. Şimdiden hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.