GÜVENLİK GÜÇLERİ SAHTE PARAYA KARŞI UYARDI

ASAYİŞ 08.07.2022 - 23:09, Güncelleme: 08.07.2022 - 23:09 13731+ kez okundu.
 

GÜVENLİK GÜÇLERİ SAHTE PARAYA KARŞI UYARDI

Güvenlik güçleri Kurban bayramı arefesinde özellikle hayvan pazarlarında sahte para ile yapılacak alışverişe karşı vatandaşları uyardı.
        Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:                Ordu Valiliği himayesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından 05 Temmuz 2022 tarihinde Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye İlçelerimiz ile 06 Temmuz tarihinde Altınordu, Fatsa ve Ünye İlçelerimizde kurulan kurban pazarlarında Parada Sahtecilik ve Dolandırıcılık suçlarıyla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapılarak, bilgilendirme broşürü ve sahte para anlama kalemi dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Güvenlik güçleri Kurban bayramı arefesinde özellikle hayvan pazarlarında sahte para ile yapılacak alışverişe karşı vatandaşları uyardı.

 

 

 

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:          

 

 

 Ordu Valiliği himayesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından 05 Temmuz 2022 tarihinde Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye İlçelerimiz ile 06 Temmuz tarihinde Altınordu, Fatsa ve Ünye İlçelerimizde kurulan kurban pazarlarında Parada Sahtecilik ve Dolandırıcılık suçlarıyla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapılarak, bilgilendirme broşürü ve sahte para anlama kalemi dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.