ENERJİ BAKANLIĞI’NDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ASFALT BİTÜM MALZEMESİ DESTEĞİ

BÖLGE GÜNDEMİ 08.07.2022 - 00:32, Güncelleme: 08.07.2022 - 00:32 1676+ kez okundu.
 

ENERJİ BAKANLIĞI’NDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ASFALT BİTÜM MALZEMESİ DESTEĞİ

BAŞKAN GÜLER’İN GİRİŞİMLERİYLE 130 KM YOL DAHA ASFALTA KAVUŞACAK
    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Güler’in girişimleriyle Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndan 1750 ton asfalt bitüm malzemesi desteği aldı. Destekle birlikte, Ordu’da 130 km yol daha asfalt konforuyla buluşacak. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne asfaltlama çalışmalarında kullanılmak üzere 1750 ton asfalt bitüm malzemesi desteği verildi.      Alınan destekle ilgili bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; " İlimize daha iyi hizmet etmek ve ihtiyaç duyulan her noktada hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmak için gayreti hiç elden bırakmadık. Enerji Bakanlığımızdan asfalt ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere 1750 ton asfalt bitüm desteği aldık. Verilen destekle birçok mahallemize daha ulaşacağız. Bitüm malzemesi desteğinden dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız sayın Fatih Dönmez’e teşekkür ediyorum" dedi.  
BAŞKAN GÜLER’İN GİRİŞİMLERİYLE 130 KM YOL DAHA ASFALTA KAVUŞACAK

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Güler’in girişimleriyle Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndan 1750 ton asfalt bitüm malzemesi desteği aldı. Destekle birlikte, Ordu’da 130 km yol daha asfalt konforuyla buluşacak.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne asfaltlama çalışmalarında kullanılmak üzere 1750 ton asfalt bitüm malzemesi desteği verildi.     

Alınan destekle ilgili bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; " İlimize daha iyi hizmet etmek ve ihtiyaç duyulan her noktada hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmak için gayreti hiç elden bırakmadık. Enerji Bakanlığımızdan asfalt ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere 1750 ton asfalt bitüm desteği aldık. Verilen destekle birçok mahallemize daha ulaşacağız. Bitüm malzemesi desteğinden dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız sayın Fatih Dönmez’e teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.