MANYETİK KUM ÜSTÜNDE VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

SPOR 07.07.2022 - 23:50, Güncelleme: 07.07.2022 - 23:50 4995+ kez okundu.
 

MANYETİK KUM ÜSTÜNDE VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Ünye Belediyesi ile Ünye Su Sporları Derneği tarafından organize edilen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası Veteranlar maçı ile başladı.
        Ünye 21. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası Yalı kumsalında ilk gün 3 müsabaka ile başladı. Beden eğitimi öğretmenleri ve voleybol antrenörlerinden oluşan ve Veteranlar müsabakası ile başlayan, 17 takımın katıldığı turnuvada 4 grup oluşturulurken final müsabakası 21 Temmuz’da yapılacak.       Turnuva ile ilgili açıklama yapan komite sözcüsü Buket Akkaya, “Bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz bu turnuvadaki muhteşem ortamdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl da çok güzeldi. Bu yıl ki turnuvada 8 bayan takımı ile 9 tane erkek takımımız mücadele edecek. Ünye Belediyesine, Su Sporları Derneğimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.       İlk günkü karşılaşmalardan alınan sonuçlar şöyle;   Kafkas Tekstil                    2-0         Akar İnşaat Yaman Mücevherat       2-0         Ecioğlu Mühendislik Bayrak Motors                 0-2         Bıdık İnşaat   7 Temmuz 2022 Perşembe günü oynanacak karşılaşmalar şu şekilde; 18:30     İlçe Jandarma – Kaygılar Beton 19:30     NFK Asansör – İz Dekor 20:30     Cafe İsmail Usta – Alp Medya  
Ünye Belediyesi ile Ünye Su Sporları Derneği tarafından organize edilen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası Veteranlar maçı ile başladı.

 

 

 

 

Ünye 21. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası Yalı kumsalında ilk gün 3 müsabaka ile başladı. Beden eğitimi öğretmenleri ve voleybol antrenörlerinden oluşan ve Veteranlar müsabakası ile başlayan, 17 takımın katıldığı turnuvada 4 grup oluşturulurken final müsabakası 21 Temmuz’da yapılacak.

 

 

 

Turnuva ile ilgili açıklama yapan komite sözcüsü Buket Akkaya, “Bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz bu turnuvadaki muhteşem ortamdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl da çok güzeldi. Bu yıl ki turnuvada 8 bayan takımı ile 9 tane erkek takımımız mücadele edecek. Ünye Belediyesine, Su Sporları Derneğimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

İlk günkü karşılaşmalardan alınan sonuçlar şöyle;

 

Kafkas Tekstil                    2-0         Akar İnşaat

Yaman Mücevherat       2-0         Ecioğlu Mühendislik

Bayrak Motors                 0-2         Bıdık İnşaat

 

7 Temmuz 2022 Perşembe günü oynanacak karşılaşmalar şu şekilde;

18:30     İlçe Jandarma – Kaygılar Beton

19:30     NFK Asansör – İz Dekor

20:30     Cafe İsmail Usta – Alp Medya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.