BAŞKAN GÜLER: “DENİZ GÜÇ, ZENGİNLİK VE EGEMENLİKTİR”

BÖLGE GÜNDEMİ 01.07.2022 - 10:30, Güncelleme: 05.07.2022 - 10:32 1046+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER: “DENİZ GÜÇ, ZENGİNLİK VE EGEMENLİKTİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı programına katıldı. Fatsa ilçesi Yalıköy sahilinde düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Başkan Güler, Ordu’nun denizi ile bir bütün haline geldiğini söyledi.
    Fatsa ilçesi Yalıköy sahilinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, resmi kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı. BAŞKAN GÜLER: “DENİZ GÜÇTÜR, ZENGİNLİKTİR VE EGEMENLİKTİR” Düzenlenen programda konuşan Başkan Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak denizi ile barışık bir kent olmak için önemli çalışmalara imza atıyoruz, dedi. Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramımızın hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi deniz zenginlik, güç ve egemenliktir. Bugün burada aramızda olan bahriyelilerimiz ile bu bayramın anlamı daha da farklı oluyor. Ordu Büyükşehir olarak denize verdiğimiz önem zenginlik, güç ve egemenliğimiz için son derece önemlidir. Bu vesileyle denize emek ve gönül veren tüm denizcilerimizin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutluyor; ebediyete intikal etmiş tüm denizcilerimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle ile anıyorum” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı programına katıldı. Fatsa ilçesi Yalıköy sahilinde düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Başkan Güler, Ordu’nun denizi ile bir bütün haline geldiğini söyledi.

 

 

Fatsa ilçesi Yalıköy sahilinde düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, resmi kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN GÜLER: “DENİZ GÜÇTÜR, ZENGİNLİKTİR VE EGEMENLİKTİR”

Düzenlenen programda konuşan Başkan Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak denizi ile barışık bir kent olmak için önemli çalışmalara imza atıyoruz, dedi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramımızın hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi deniz zenginlik, güç ve egemenliktir. Bugün burada aramızda olan bahriyelilerimiz ile bu bayramın anlamı daha da farklı oluyor. Ordu Büyükşehir olarak denize verdiğimiz önem zenginlik, güç ve egemenliğimiz için son derece önemlidir. Bu vesileyle denize emek ve gönül veren tüm denizcilerimizin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutluyor; ebediyete intikal etmiş tüm denizcilerimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle ile anıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.