ŞANLITÜRK: TUTMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

SİYASET 04.07.2022 - 14:56, Güncelleme: 04.07.2022 - 14:56 10709+ kez okundu.
 

ŞANLITÜRK: TUTMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Ordu’da, Akkuş’undan Ünye’sine, Aybastı’sından Fatsa’sına, Mesudiye’sinden Gülyalı’sına varıncaya tutmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma” temalı programlar çerçevesinde geçen hafta sonunda 2 güne 8 ilçeyi sığdıran MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ilçe programlarına ara vermeden rotayı Fatsa ilçesine çevirdi. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası 12 Derslikli Özel Eğitim Okulu Temel Atma Törenine katılım sağlayan Başkan Şanlıtürk, okulun yapımında başta Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. MHP Fatsa Belediye Meclis Üyesi Hacı Yelkuvancı’yı da ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bir süre istişarelerde bulunduktan sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. “TUTMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ” Başkan Şanlıtürk, ilçe programının ardından yaptığı değerlendirmede; “Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin de talimatları üzerine ülke genelinde tutmadık el bırakmayacağız. Aynı şiarla Ordu’da da çalışmalarımıza bu azim ve gayretle devam ediyoruz. Akkuş’undan Ünye’sine, Aybastı’sından Fatsa’sına, Mesudiye’sinden Gülyalı’sına varıncaya tutmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız” diye konuştu. Fatsa’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şanlıtürk, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ise esnafların talep ve beklentilerini not alarak taleplere çözüm noktasında azami gayret göstereceğinin sözünü verdi. Fatsa programının ardından Ünye ve Altınordu ilçesine geçen başkan Şanlıtürk, her iki ilçede de düğün ve cenaze merasimlerine katıldı. Şanlıtürk’ün bu hafta boyunca ilçe programlarının devam edeceği de alınan bilgiler arasında yer aldı.
MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Ordu’da, Akkuş’undan Ünye’sine, Aybastı’sından Fatsa’sına, Mesudiye’sinden Gülyalı’sına varıncaya tutmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma” temalı programlar çerçevesinde geçen hafta sonunda 2 güne 8 ilçeyi sığdıran MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ilçe programlarına ara vermeden rotayı Fatsa ilçesine çevirdi.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası 12 Derslikli Özel Eğitim Okulu Temel Atma Törenine katılım sağlayan Başkan Şanlıtürk, okulun yapımında başta Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
MHP Fatsa Belediye Meclis Üyesi Hacı Yelkuvancı’yı da ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bir süre istişarelerde bulunduktan sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
“TUTMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”
Başkan Şanlıtürk, ilçe programının ardından yaptığı değerlendirmede; “Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin de talimatları üzerine ülke genelinde tutmadık el bırakmayacağız. Aynı şiarla Ordu’da da çalışmalarımıza bu azim ve gayretle devam ediyoruz. Akkuş’undan Ünye’sine, Aybastı’sından Fatsa’sına, Mesudiye’sinden Gülyalı’sına varıncaya tutmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız” diye konuştu.
Fatsa’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şanlıtürk, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ise esnafların talep ve beklentilerini not alarak taleplere çözüm noktasında azami gayret göstereceğinin sözünü verdi.
Fatsa programının ardından Ünye ve Altınordu ilçesine geçen başkan Şanlıtürk, her iki ilçede de düğün ve cenaze merasimlerine katıldı. Şanlıtürk’ün bu hafta boyunca ilçe programlarının devam edeceği de alınan bilgiler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.