BÜYÜKŞEHİR’DEN ORDU’NUN EN BÜYÜK MAHALLESİNE MODERN PARK

BÖLGE GÜNDEMİ 18.06.2022 - 23:20, Güncelleme: 18.06.2022 - 23:20 3176+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ORDU’NUN EN BÜYÜK MAHALLESİNE MODERN PARK

Ordu Büyükşehir Belediyesi nüfusu ile Ordu’nun en büyük mahallesi konumundaki Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesinde vatandaşların güzel vakit geçireceği 40 dönüm alan üzerine geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor.
      Birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde çocukları ve aileleri hiçbir zaman unutmayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelere çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirebileceği alanlar kazandırıyor.   40 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLECEK   Ordu’nun nüfus rakamlarına göre en büyük mahallesi olan ve her geçen gün büyümeye devam eden Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, mahalleye ve ihtiyaca uygun 40 dönüm alan üzerine geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor. Toplu konut alanlarının bulunduğu bölgede etap etap inşa edilecek olan park içerisinde yeşil alanlar, spor ve yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, kafeterya, aydınlatma elemanları, wc, peyzaj düzenlemeleri ve piknik için oturma alanları yer alacak.   İlk etabının ihalesi yapılarak çalışmaların başlayacağı park, Şahincili Mahallesinde yaşayanların buluşma alanı olacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi nüfusu ile Ordu’nun en büyük mahallesi konumundaki Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesinde vatandaşların güzel vakit geçireceği 40 dönüm alan üzerine geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor.

 

 

 

Birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde çocukları ve aileleri hiçbir zaman unutmayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelere çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirebileceği alanlar kazandırıyor.

 

40 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLECEK

 

Ordu’nun nüfus rakamlarına göre en büyük mahallesi olan ve her geçen gün büyümeye devam eden Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, mahalleye ve ihtiyaca uygun 40 dönüm alan üzerine geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor. Toplu konut alanlarının bulunduğu bölgede etap etap inşa edilecek olan park içerisinde yeşil alanlar, spor ve yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, kafeterya, aydınlatma elemanları, wc, peyzaj düzenlemeleri ve piknik için oturma alanları yer alacak.

 

İlk etabının ihalesi yapılarak çalışmaların başlayacağı park, Şahincili Mahallesinde yaşayanların buluşma alanı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.