BİLGİ EVLERİ ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

BÖLGE GÜNDEMİ 18.06.2022 - 23:17, Güncelleme: 18.06.2022 - 23:17 2225+ kez okundu.
 

BİLGİ EVLERİ ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri’nde eğitim alan öğrenciler düzenlendikleri yıl sonu etkinlikleriyle doyasıya eğlendi.
        Öğrencilerin boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, ailelerin güvenle bırakabilecekleri vazgeçilmez ortamlar oluşturmak amacıyla kurulan Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. 5 bin 328 kayıtlı öğrencinin faydalandığı Bilgi Evleri’nde Bilgi Destek Programı kapsamında Türkçe, matematik, fen teknoloji, İngilizce, robotik kodlama ve değerler dersleri veriliyor.   ÖĞRENCİLER VE AİLELER KEYİFLİ ANLAR YAŞADI   Öğrencilerde alınan eğitimler ve geçen keyifli zamanın ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılını hazırladıkları etkinlikler ile sonlandırdı. Ünye Yunus Emre ve Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evlerinde eğitim alan öğrenciler, bir birinden eğlenceli içeriklerle etkinliklere katılanlara keyifli anlar yaşattı. Etkinliklerde drama gösterileri, skeçler, konserler, işaret dili ile okunan şarkılar ve şiir dinletileri gerçekleştirildi.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliklerinde ayrıca yıl boyunca Arduino ve Robotik Kodlama dersine katılan öğrencilere belge takdimi yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri’nde eğitim alan öğrenciler düzenlendikleri yıl sonu etkinlikleriyle doyasıya eğlendi.

 

 

 

 

Öğrencilerin boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, ailelerin güvenle bırakabilecekleri vazgeçilmez ortamlar oluşturmak amacıyla kurulan Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. 5 bin 328 kayıtlı öğrencinin faydalandığı Bilgi Evleri’nde Bilgi Destek Programı kapsamında Türkçe, matematik, fen teknoloji, İngilizce, robotik kodlama ve değerler dersleri veriliyor.

 

ÖĞRENCİLER VE AİLELER KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

 

Öğrencilerde alınan eğitimler ve geçen keyifli zamanın ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılını hazırladıkları etkinlikler ile sonlandırdı. Ünye Yunus Emre ve Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evlerinde eğitim alan öğrenciler, bir birinden eğlenceli içeriklerle etkinliklere katılanlara keyifli anlar yaşattı. Etkinliklerde drama gösterileri, skeçler, konserler, işaret dili ile okunan şarkılar ve şiir dinletileri gerçekleştirildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliklerinde ayrıca yıl boyunca Arduino ve Robotik Kodlama dersine katılan öğrencilere belge takdimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.