ÜNYE’DE YİNE BİR İLK “MOTOFEST”

BÖLGE GÜNDEMİ 18.06.2022 - 01:40, Güncelleme: 18.06.2022 - 01:40 1440+ kez okundu.
 

ÜNYE’DE YİNE BİR İLK “MOTOFEST”

2022 yılı etkinliklerine hızlı bir başlangıç yapan Ünye Belediyesi yaz mevsiminde yine farklı bir organizasyona imza atıyor.
  Türkiye ve yurtdışından çok sayıda motosiklet kulübünün katılımı ile 16-17 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenecek ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Ünye Geleneksel Motosiklet Festivali MOTOFEST ilçenin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. Festivaller Şehri Ünye Geçtiğimiz haftalarda ilk kez düzenlenen MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali ile Ünye Geleneksel Ot ve Doğal Lezzetler Festivali’nin ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile kente yeni bir festival daha kazandırılmış oluyor. 16-17 Temmuz Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 gün düzenlenecek olan Ünye Geleneksel Motosiklet Festivali Ünye Belediyesi ve Ünye Gençlik ve Motosiklet Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleştiriliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Tokat, Trabzon gibi birçok illerin yanı sıra yurtdışından da katılımcıların dâhil olacağı festivale 500’ün üzerinde motosiklet tutkununun katılması bekleniyor. Başkan Tavlı, “Ünye’mizin tanıtımı açısından bu tür organizasyonları önemsiyoruz” Ünye’nin turizm potansiyelinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Turizm pastasından pay alan bölgelere baktığımızda birçok zenginliği barındırdığını görüyoruz. Bizlerde ilçemizde tarihi, doğası ve gastronomi kültürü ile bölgemizin zenginliklerini çeşitlendiriyoruz. Özellikle tesisleşmeye de önem vererek altyapımızı hazırlıyoruz. Tüm bunların yanında ilçemizde farklı türde etkinliklere imza atarak kentimizin tanınırlığını arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 2 gün sürecek olan etkinlik programı ise şu şekilde; 16 Temmuz Cumartesi 11:00 Çınarsuyu Kamp alanına Yerleşme 13:00 Motor Kulüplerinin Buluşması (Ünye Cumhuriyet Meydanı) 14:00 Açılış Konuşmaları 15:00 Motosiklet kulüplerinin katılımı ile şehir turu 16:00 Motosiklet kulüpleri ile sosyal tesisleri ziyaret ( Binicilik ve Asarkaya) 20:00 KONSER (Cumhuriyet Meydanı) 17 Temmuz Pazar 13:00 Motocross gösterileri (Ünye Belediyesi karşısı Kumsal alanı      
2022 yılı etkinliklerine hızlı bir başlangıç yapan Ünye Belediyesi yaz mevsiminde yine farklı bir organizasyona imza atıyor.

 

Türkiye ve yurtdışından çok sayıda motosiklet kulübünün katılımı ile 16-17 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenecek ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Ünye Geleneksel Motosiklet Festivali MOTOFEST ilçenin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor.

Festivaller Şehri Ünye

Geçtiğimiz haftalarda ilk kez düzenlenen MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali ile Ünye Geleneksel Ot ve Doğal Lezzetler Festivali’nin ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile kente yeni bir festival daha kazandırılmış oluyor.

16-17 Temmuz Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 gün düzenlenecek olan Ünye Geleneksel Motosiklet Festivali Ünye Belediyesi ve Ünye Gençlik ve Motosiklet Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleştiriliyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Tokat, Trabzon gibi birçok illerin yanı sıra yurtdışından da katılımcıların dâhil olacağı festivale 500’ün üzerinde motosiklet tutkununun katılması bekleniyor.

Başkan Tavlı, “Ünye’mizin tanıtımı açısından bu tür organizasyonları önemsiyoruz”

Ünye’nin turizm potansiyelinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Turizm pastasından pay alan bölgelere baktığımızda birçok zenginliği barındırdığını görüyoruz. Bizlerde ilçemizde tarihi, doğası ve gastronomi kültürü ile bölgemizin zenginliklerini çeşitlendiriyoruz. Özellikle tesisleşmeye de önem vererek altyapımızı hazırlıyoruz. Tüm bunların yanında ilçemizde farklı türde etkinliklere imza atarak kentimizin tanınırlığını arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

2 gün sürecek olan etkinlik programı ise şu şekilde;

16 Temmuz Cumartesi

11:00 Çınarsuyu Kamp alanına Yerleşme

13:00 Motor Kulüplerinin Buluşması (Ünye Cumhuriyet Meydanı)

14:00 Açılış Konuşmaları

15:00 Motosiklet kulüplerinin katılımı ile şehir turu

16:00 Motosiklet kulüpleri ile sosyal tesisleri ziyaret ( Binicilik ve Asarkaya)

20:00 KONSER (Cumhuriyet Meydanı)

17 Temmuz Pazar

13:00 Motocross gösterileri (Ünye Belediyesi karşısı Kumsal alanı

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.