KAYMAKAMLAR TOPLANTISI İLE İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI, ÜNYE’DE YAPILDI

BÖLGE GÜNDEMİ 06.06.2022 - 22:46, Güncelleme: 06.06.2022 - 22:46 2035+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI İLE İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI, ÜNYE’DE YAPILDI

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile il’in genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında Ünye İlçemizde gerçekleştirildi.
      Vali Tuncay Sonel, toplantı öncesi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk olarak Ünye Kaymakamlığına ziyarette bulunan Vali Sonel, Kaymakam Ayhan Işık’tan İlçenin sorun ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.        Vali Sonel, Ünye Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’dan belediyenin ilçedeki hizmetleri, çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aldı.        Ziyaret dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu ziyaretlerinizden dolayı ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Bu ziyaretler bizde aidiyet duygusu oluşturuyor. Birleştirici olan bu organizasyonlar bizleri mutlu ediyor” dedi.       Vali Tuncay Sonel, Ünye Kaymakamlığı ile Ünye Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Proje Okulu Uygulama Oteli’ne geçerek, ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi.       Vali Tuncay Sonel, toplantı sonrası Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Proje Okulu’nu da ziyaret eden Vali Sonel, okulun proje alanını, kütüphanesini ve atölyelerini gezerek, incelemelerde bulundu. Okulun projeleri ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında Okul Müdürü Hasan Aydın’dan bilgi alan Vali Sonel, okulda görev yapan öğretmenlerle birsüre sohbette bulundu.        Öğretmenlerle tek tek tanışan Vali Sonel, “Okulunuz çok güzel ve tertemiz. Avrupa Birliği projelerinde de oldukça başarılı olduğunu gördük. Okulunuzun çok da güzel bir kütüphanesi var. Kütüphanenizin kitap ihtiyacı varsa yardımcı olabiliriz. 19 ilçemiz ile birlikte kocaman bir aileyiz. Eğitim camiamız da bu ailenin bir parçasıdır. Sizleri çok önemsiyoruz. Kapımız her daim sizlere açık” diye konuştu.        Ünye’deki programları kapsamında, dönem başkanlığını Ünye Canik Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk’ün yaptığı Ünye Sivil Toplum Platformu üyesi STK temsilcileri ile Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nde bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, platform üyesi STK temsilcileri ile hasbihalde bulundu. Sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.       Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Nihat Yerlikaya’dan, spor kulübü bünyesinde yürütülen okçuluk faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Sonel, ihtiyaç duyulan malzemelerin alınması konusunda yardımcı olacağını söyledi.       Ünye ilçesinde bazı esnafları da ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, esnafların hal ve hatırını sorarak, esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.  
İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile il’in genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında Ünye İlçemizde gerçekleştirildi.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, toplantı öncesi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk olarak Ünye Kaymakamlığına ziyarette bulunan Vali Sonel, Kaymakam Ayhan Işık’tan İlçenin sorun ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. 

 

 

 

Vali Sonel, Ünye Belediye Başkanlığını da ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’dan belediyenin ilçedeki hizmetleri, çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aldı. 

 

 

 

Ziyaret dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu ziyaretlerinizden dolayı ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Bu ziyaretler bizde aidiyet duygusu oluşturuyor. Birleştirici olan bu organizasyonlar bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, Ünye Kaymakamlığı ile Ünye Belediye Başkanlığı ziyareti sonrasında Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Proje Okulu Uygulama Oteli’ne geçerek, ‘Kaymakamlar Toplantısı’ ile İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, toplantı sonrası Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Proje Okulu’nu da ziyaret eden Vali Sonel, okulun proje alanını, kütüphanesini ve atölyelerini gezerek, incelemelerde bulundu. Okulun projeleri ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında Okul Müdürü Hasan Aydın’dan bilgi alan Vali Sonel, okulda görev yapan öğretmenlerle birsüre sohbette bulundu. 

 

 

 

Öğretmenlerle tek tek tanışan Vali Sonel, “Okulunuz çok güzel ve tertemiz. Avrupa Birliği projelerinde de oldukça başarılı olduğunu gördük. Okulunuzun çok da güzel bir kütüphanesi var. Kütüphanenizin kitap ihtiyacı varsa yardımcı olabiliriz. 19 ilçemiz ile birlikte kocaman bir aileyiz. Eğitim camiamız da bu ailenin bir parçasıdır. Sizleri çok önemsiyoruz. Kapımız her daim sizlere açık” diye konuştu. 

 

 

 

Ünye’deki programları kapsamında, dönem başkanlığını Ünye Canik Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk’ün yaptığı Ünye Sivil Toplum Platformu üyesi STK temsilcileri ile Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nde bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, platform üyesi STK temsilcileri ile hasbihalde bulundu. Sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.

 

 

 

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Nihat Yerlikaya’dan, spor kulübü bünyesinde yürütülen okçuluk faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Sonel, ihtiyaç duyulan malzemelerin alınması konusunda yardımcı olacağını söyledi.

 

 

 

Ünye ilçesinde bazı esnafları da ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, esnafların hal ve hatırını sorarak, esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.