BAŞKAN TAVLI; “HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

SANAT 06.06.2022 - 21:21, Güncelleme: 06.06.2022 - 21:21 9054+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI; “HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri kapsamında Ünye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ''Pembe Aslında Siyahtır'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatroyu izleyen gençlere seslenen Başkan Tavlı, “Sizin bir abiniz olarak sokakta ya da makamda bize ulaşabilir ve her türlü sıkıntılarınızı bir anne-baba şefkatiyle anlatabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.
      Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda sahnelenen tiyatro oyununu Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu gençlerle birlikte izledi. Zengin bir ailenin kızı ile fakir bir gencin uyuşturucu gibi yasal olmayan tuzaklara sürüklenişini ve ailelerin sorumluluklarını ihmal etmelerinin konu edildiği oyun izleyenler tarafından tam not aldı.       Oyun sonunda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tiyatro ekibine çiçek takdim ederken “sahneledikleri bağımlılıkla mücadele ile alakalı sanatçılarımız gerçekten bize ders verir nitelikte örnek bir çalışma sergilediler. Anlattıkları konu özellikle gençlerimizin hayatına yön vermeleri açısından önem arz ediyor” diyerek teşekkür etti.       Başkan Tavlı, Her Türlü Sorununuzda Kapımız Siz Gençlere Sonuna Kadar Açık” Gençlere seslenen Başkan Hüseyin Tavlı, “Birlikte izlediğimiz tiyatroda ekonomik durumu iyi olmasına rağmen uyuşturucunun bir aileyi nasıl parçaladığına şahit olduk. Bu sahnelenen oyunu kimi zaman gerçek hayatta görebiliyoruz. Demek ki zenginlik ve para huzur değil. Ailemizle birlik, beraberlik ve kurabildiğimiz iletişim en kıymetli şeydir. Gençlerimizin bu tiyatrodan çıkaracağı çok dersler var. Ben genç kardeşlerimin bu dersleri aldıklarını düşünüyorum. Gençlerimiz öncelikle kendi ayakları üzerinde durmalıdır. Bunun için de kendimize güvenmeliyiz. Siz gençlerimizin her biri zaten birer çiçeksiniz. Burada bulunuşunuzla zaten bu duyarlılık içindesiniz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. Sizin bir abiniz olarak sokakta ya da makamda bize ulaşabilir ve her türlü sıkıntılarınızı bir anne-baba şefkatiyle anlatabilirsiniz. Eğer sizlerin geleceğe hazırlanmasında bizler eksiklik yaparsak biz ülkemizin temeline dinamit koymuş oluruz. Biz sizlere güvenmek istiyoruz. Eğer sizde eksiklik olursa bu bizim hatamız olur. Lütfen bizi hataya sevk etmeyin” diye konuştu.      
Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri kapsamında Ünye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ''Pembe Aslında Siyahtır'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatroyu izleyen gençlere seslenen Başkan Tavlı, “Sizin bir abiniz olarak sokakta ya da makamda bize ulaşabilir ve her türlü sıkıntılarınızı bir anne-baba şefkatiyle anlatabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

 

 

 

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda sahnelenen tiyatro oyununu Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu gençlerle birlikte izledi. Zengin bir ailenin kızı ile fakir bir gencin uyuşturucu gibi yasal olmayan tuzaklara sürüklenişini ve ailelerin sorumluluklarını ihmal etmelerinin konu edildiği oyun izleyenler tarafından tam not aldı.

 

 

 

Oyun sonunda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tiyatro ekibine çiçek takdim ederken “sahneledikleri bağımlılıkla mücadele ile alakalı sanatçılarımız gerçekten bize ders verir nitelikte örnek bir çalışma sergilediler. Anlattıkları konu özellikle gençlerimizin hayatına yön vermeleri açısından önem arz ediyor” diyerek teşekkür etti.

 

 

 

Başkan Tavlı, Her Türlü Sorununuzda Kapımız Siz Gençlere Sonuna Kadar Açık”

Gençlere seslenen Başkan Hüseyin Tavlı, “Birlikte izlediğimiz tiyatroda ekonomik durumu iyi olmasına rağmen uyuşturucunun bir aileyi nasıl parçaladığına şahit olduk. Bu sahnelenen oyunu kimi zaman gerçek hayatta görebiliyoruz. Demek ki zenginlik ve para huzur değil. Ailemizle birlik, beraberlik ve kurabildiğimiz iletişim en kıymetli şeydir. Gençlerimizin bu tiyatrodan çıkaracağı çok dersler var. Ben genç kardeşlerimin bu dersleri aldıklarını düşünüyorum. Gençlerimiz öncelikle kendi ayakları üzerinde durmalıdır. Bunun için de kendimize güvenmeliyiz. Siz gençlerimizin her biri zaten birer çiçeksiniz. Burada bulunuşunuzla zaten bu duyarlılık içindesiniz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. Sizin bir abiniz olarak sokakta ya da makamda bize ulaşabilir ve her türlü sıkıntılarınızı bir anne-baba şefkatiyle anlatabilirsiniz. Eğer sizlerin geleceğe hazırlanmasında bizler eksiklik yaparsak biz ülkemizin temeline dinamit koymuş oluruz. Biz sizlere güvenmek istiyoruz. Eğer sizde eksiklik olursa bu bizim hatamız olur. Lütfen bizi hataya sevk etmeyin” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.