BAŞKAN GÜLER, MİNİK KÂŞİFLERLE BULUŞTU

DÜNYA 04.06.2022 - 23:02, Güncelleme: 04.06.2022 - 23:02 4566+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER, MİNİK KÂŞİFLERLE BULUŞTU

19 EYLÜL ORTAOKULU TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI
      Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirerek minik kâşiflerle bir araya geldi. Tüm projeleri tek tek inceleyen ve çocukları dinleyen Başkan Güler, başarılarının daimi olması dileğinde bulundu.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bilimsel ve teknolojik çalışmalara büyük önem veriyor. Başkan Güler, her fırsatta okullarda düzenlenen TUBİTAK Bilim Fuarlarını ziyaret ederek minik kâşifleri yalnız bırakmıyor.   BAŞKAN GÜLER: “ÇOCUKLARIMIZIN HER BİRİ BİRER YILDIZ ADAYI”     19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katılan Başkan Güler, fuarın açılışını gerçekleştirdi. Sergi açılışında konuşan Başkan Güler, eski bir TUBİTAK’lı olarak öğrencilerin yaptığı çalışmalarla gurur duyduğunu söyledi.   Çocukların her birinin birer yıldız adayı olduğunu belirten Başkan Güler, “19 Eylül Ortaokulu çok köklü bir okulumuz, bizim hatıralarımızda da önemli yer tutuyor. Bugünde çocuklarımızın hazırladığı projeleri görme fırsatı bulduk. Ben de eski bir TUBİTAK’lı olarak büyük gurur duyuyorum. Her biri birer yıldız olan öğrencilerimizi kutluyorum. Onlara emek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum. Tüm evlatlarımıza bundan sonraki hayatlarında yaptıkları tüm çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.   BAŞKAN GÜLER, ÇALIŞMALARI TEK TEK İNCELEDİ   Kurdele kesiminin ardından açılışı yapılan sergiyi gezen Başkan Güler, öğrencilerin yaptığı çalışmaları tek tek inceledi. Her biri ile yakından ilgilenen ve hazırladıkları projeleri öğrencilerden dinleyen Başkan Güler, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.      
19 EYLÜL ORTAOKULU TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirerek minik kâşiflerle bir araya geldi. Tüm projeleri tek tek inceleyen ve çocukları dinleyen Başkan Güler, başarılarının daimi olması dileğinde bulundu.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bilimsel ve teknolojik çalışmalara büyük önem veriyor. Başkan Güler, her fırsatta okullarda düzenlenen TUBİTAK Bilim Fuarlarını ziyaret ederek minik kâşifleri yalnız bırakmıyor.

 

BAŞKAN GÜLER: “ÇOCUKLARIMIZIN HER BİRİ BİRER YILDIZ ADAYI”  

 

19 Eylül Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katılan Başkan Güler, fuarın açılışını gerçekleştirdi. Sergi açılışında konuşan Başkan Güler, eski bir TUBİTAK’lı olarak öğrencilerin yaptığı çalışmalarla gurur duyduğunu söyledi.

 

Çocukların her birinin birer yıldız adayı olduğunu belirten Başkan Güler, “19 Eylül Ortaokulu çok köklü bir okulumuz, bizim hatıralarımızda da önemli yer tutuyor. Bugünde çocuklarımızın hazırladığı projeleri görme fırsatı bulduk. Ben de eski bir TUBİTAK’lı olarak büyük gurur duyuyorum. Her biri birer yıldız olan öğrencilerimizi kutluyorum. Onlara emek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum. Tüm evlatlarımıza bundan sonraki hayatlarında yaptıkları tüm çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN GÜLER, ÇALIŞMALARI TEK TEK İNCELEDİ

 

Kurdele kesiminin ardından açılışı yapılan sergiyi gezen Başkan Güler, öğrencilerin yaptığı çalışmaları tek tek inceledi. Her biri ile yakından ilgilenen ve hazırladıkları projeleri öğrencilerden dinleyen Başkan Güler, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.