VALİ SONEL, 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN YILSONU ETKİNLİĞİNE KATILDI

BÖLGE GÜNDEMİ 04.06.2022 - 22:44, Güncelleme: 04.06.2022 - 22:44 1579+ kez okundu.
 

VALİ SONEL, 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN YILSONU ETKİNLİĞİNE KATILDI

Vali Tuncay Sonel, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenen yılsonu etkinliğine katıldı.
        Altınordu İlçe Müftülüğü tarafından B.B. Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 4-6 yaş Kuran Kursları Çocuk Şenliği etkinliğinde bir konuşma yapan Vali Tunca Sonel, “Şenliğin hem çocuklarımıza, hem ailelerine,  hem de Ordu’muza ve ülkemize güzellikler getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Güzel yavrularımızın yolu, bahtı açık olsun. Allah, çocuklarımızı ailelerine, vatanına, milletine, bayrağına, ezanına bağlı hayırlı işler yapacak yerlere getirsin” diyerek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.    Öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim, şiirler ve ilahiler okunması ile devam eden program, gençlik merkezi rehberliğinde kadim oyunlar ve kermes ile sona erdi.  
Vali Tuncay Sonel, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenen yılsonu etkinliğine katıldı.

 

 

 

 

Altınordu İlçe Müftülüğü tarafından B.B. Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 4-6 yaş Kuran Kursları Çocuk Şenliği etkinliğinde bir konuşma yapan Vali Tunca Sonel, “Şenliğin hem çocuklarımıza, hem ailelerine,  hem de Ordu’muza ve ülkemize güzellikler getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Güzel yavrularımızın yolu, bahtı açık olsun. Allah, çocuklarımızı ailelerine, vatanına, milletine, bayrağına, ezanına bağlı hayırlı işler yapacak yerlere getirsin” diyerek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

 

Öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim, şiirler ve ilahiler okunması ile devam eden program, gençlik merkezi rehberliğinde kadim oyunlar ve kermes ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.