"17 MİLYON LİRA HEBA EDİLDİ"

SİYASET 01.06.2022 - 21:51, Güncelleme: 01.06.2022 - 21:51 7433+ kez okundu.
 

"17 MİLYON LİRA HEBA EDİLDİ"

Demokrat Parti (DP) Ordu İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, önce yapılan, resmi açılışı da gerçekleştirildikten sonra yıkılarak atıl bırakılan Botanik Park'a yönelik değerlendirmede bulundu.
        Başkan Yücesan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskipazar Mahallesi'ndeki atıl kalan Botanik Park arazisi önünde basın açıklaması yaptı.  Araziye harcanan paranın yok edildiğini kaydeden Dr. Yücesan, ortada kamu zararının oluştuğuna dikkati çekti.  Başkan Yücesan, Botanik Park'tan eser olmadığını belirterek, "Botanik Park olarak devletin hazinesinden 17 milyon lira harcandı. Bu para aslında bu milletin. Bu parayla yapılan yapılan park, daha sonra Şehir Hastanesi yapılacak denilerek yıkıldı. Ama ortada buraya yapılmış Şehir Hastanesi de yok." dedi.  Alanın inekler ve koyunlara otlak olarak atıl şekilde bırakıldığını anlatan Dr. Yücesan, arazinin bazen fındık harmanı olarak kullanıldığına vurgu yaptı.  Plansız ve programsız şekilde yıkılan Botanik Park ile birlikte 17 milyon lira paranın heba edildiğini ifade eden Yücesan, "Bu para hepimizin parası. Maalesef bu milletin parası çöpe atıldı." diye konuştu.  Şehir Hastanesi yapılmayacaksa parkın yıkılma sebebini soran Dr. Yücesan, "17 milyon lirayı heba etmeye, milletin parasını bu şekilde çar çur etmeye kimin hakkı var. Bunu Ordu'dan yöneticilere sormak gerekiyor, vatandaşımıza şikayet etmek gerekiyor." şeklinde konuştu.  Ülkenin kötü yönetildiğini kaydeden Dr. Yücesan, "Artık yönetemiyorsunuz, O halde gideceksiniz." dedi. 
Demokrat Parti (DP) Ordu İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, önce yapılan, resmi açılışı da gerçekleştirildikten sonra yıkılarak atıl bırakılan Botanik Park'a yönelik değerlendirmede bulundu.

 

 

 

 

Başkan Yücesan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskipazar Mahallesi'ndeki atıl kalan Botanik Park arazisi önünde basın açıklaması yaptı. 

Araziye harcanan paranın yok edildiğini kaydeden Dr. Yücesan, ortada kamu zararının oluştuğuna dikkati çekti. 

Başkan Yücesan, Botanik Park'tan eser olmadığını belirterek, "Botanik Park olarak devletin hazinesinden 17 milyon lira harcandı. Bu para aslında bu milletin. Bu parayla yapılan yapılan park, daha sonra Şehir Hastanesi yapılacak denilerek yıkıldı. Ama ortada buraya yapılmış Şehir Hastanesi de yok." dedi. 

Alanın inekler ve koyunlara otlak olarak atıl şekilde bırakıldığını anlatan Dr. Yücesan, arazinin bazen fındık harmanı olarak kullanıldığına vurgu yaptı. 

Plansız ve programsız şekilde yıkılan Botanik Park ile birlikte 17 milyon lira paranın heba edildiğini ifade eden Yücesan, "Bu para hepimizin parası. Maalesef bu milletin parası çöpe atıldı." diye konuştu. 

Şehir Hastanesi yapılmayacaksa parkın yıkılma sebebini soran Dr. Yücesan, "17 milyon lirayı heba etmeye, milletin parasını bu şekilde çar çur etmeye kimin hakkı var. Bunu Ordu'dan yöneticilere sormak gerekiyor, vatandaşımıza şikayet etmek gerekiyor." şeklinde konuştu. 

Ülkenin kötü yönetildiğini kaydeden Dr. Yücesan, "Artık yönetemiyorsunuz, O halde gideceksiniz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.