Ünye’de Yol Ve Altyapı Çalışmaları Hız Kazandı

BÖLGE GÜNDEMİ 29.03.2022 - 23:39, Güncelleme: 29.03.2022 - 23:39 1234+ kez okundu.
 

Ünye’de Yol Ve Altyapı Çalışmaları Hız Kazandı

Bölgemizde uzun süredir etkili olan yoğun kar yağışının ardından Ünye Belediyesi yol ve alt yapı çalışmalarını yeniden hızlandırdı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Baharın gelmesiyle birlikte yol ve altyapı çalışmalarına hız verdik. Ünye’mizin çok sayıda mahallesinde ve noktasında bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
  Son 50 yılın en soğuk ve kar yağışı ile geçen Mart ayında Ünye Belediyesi etkin sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarının ardından yol ve alt yapı çalışmalarına yeniden ağırlık verdi. Bu kapsamda kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere şehrin birçok noktasında eş zamanlı çalışmalar başlatıldı. Ünye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beton yol, parke yol ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli asfalt çalışmaları yürütüyor.       Ünye’nin En Büyük Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Ünye Belediyesi yol ve alt yapı çalışmalarını Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürütürken asfalta hazır hale getirdiği cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Ünye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallesi olan Atatürk Mahallesi’nde karla mücadele çalışmaları öncesi Büyükşehir Belediyesiyle birlikte başlatılan asfalt çalışmaları mevsim şartlarının elverişli olduğu bugünlerde yeniden başladı. Zemin kaplamasını sökümünün ardından sert zemin oluşturulurken, aynı zamanda yağmur suyu hatları da çekilerek asfalta hazır hale getiriliyor. Ekipler, asfalt çalışmasının ardından kaldırım çalışmasıyla da yolun kısa sürede ulaşıma açılmasını sağlıyor.       Şehit Fatih Akar ve Goncagül Sokak’ta çalışmalar sürerken önümüzdeki günlerde yine planlamalar çerçevesinde diğer sokaklarda da asfalt çalışması gerçekleştirilecek.   Kırsal Mahallelerde Beton Yol ve Menfez Çalışmaları Hızlandı Ünye Belediyesi ekipleri ilçenin birçok noktasında eş zamanlı beton yol ve menfez çalışmalarını da sürdürüyor. Karla mücadele çalışmalarının ardından yapılan planlama doğrultusunda kırsal mahallelerdeki sokaklar beton yol ile daha konforlu hale getiriliyor. Başta yerinde menfez imalatı uygulaması olmak üzere su ve taşkınlara karşı önlemleri de arttıran Ünye Belediyesi yağmur suyu hat çalışmalarını da yürütüyor.       “Sıcak Havaları Mesai Gözetmeksizin Değerlendiriyoruz” Şehrin muhtelif yerlerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mart ayında bölgemizde etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürmüştük. İlçemizde bahar mevsiminin sıcaklığını hissetmeye başladığımız bu günlerde ekip olarak yol ve alt yapı çalışmalarına yeniden hız verdik. Şu anda ilçemizin en büyük mahallesi olan Atatürk Mahallemizdeyiz. Burada Büyükşehir Belediyemiz ve Ünye Belediyemizin ortak çalışmasıyla asfalt çalışması yürütüyoruz. İnşallah kıymetli hemşerilerimizin sıkıntılarını giderip daha konforlu bir ulaşım sağlayacağımız çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Bizim için güneşli olan her gün bir fırsattır. Bu nedenle çalışmalarımızı mesai gözetmeden sürdürüyoruz. Çalışmalarımız sırasında hemşerilerimizi tatil günlerinde rahatsız etmemeye azami ölçüde dikkat etsek de bu konuda hemşerilerimizden şimdiden özür diliyoruz” diye konuştu.
Bölgemizde uzun süredir etkili olan yoğun kar yağışının ardından Ünye Belediyesi yol ve alt yapı çalışmalarını yeniden hızlandırdı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Baharın gelmesiyle birlikte yol ve altyapı çalışmalarına hız verdik. Ünye’mizin çok sayıda mahallesinde ve noktasında bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Son 50 yılın en soğuk ve kar yağışı ile geçen Mart ayında Ünye Belediyesi etkin sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarının ardından yol ve alt yapı çalışmalarına yeniden ağırlık verdi. Bu kapsamda kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere şehrin birçok noktasında eş zamanlı çalışmalar başlatıldı. Ünye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beton yol, parke yol ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli asfalt çalışmaları yürütüyor.

 

 

 

Ünye’nin En Büyük Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları

Ünye Belediyesi yol ve alt yapı çalışmalarını Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürütürken asfalta hazır hale getirdiği cadde ve sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Ünye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallesi olan Atatürk Mahallesi’nde karla mücadele çalışmaları öncesi Büyükşehir Belediyesiyle birlikte başlatılan asfalt çalışmaları mevsim şartlarının elverişli olduğu bugünlerde yeniden başladı. Zemin kaplamasını sökümünün ardından sert zemin oluşturulurken, aynı zamanda yağmur suyu hatları da çekilerek asfalta hazır hale getiriliyor. Ekipler, asfalt çalışmasının ardından kaldırım çalışmasıyla da yolun kısa sürede ulaşıma açılmasını sağlıyor.

 

 

 

Şehit Fatih Akar ve Goncagül Sokak’ta çalışmalar sürerken önümüzdeki günlerde yine planlamalar çerçevesinde diğer sokaklarda da asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

 

Kırsal Mahallelerde Beton Yol ve Menfez Çalışmaları Hızlandı

Ünye Belediyesi ekipleri ilçenin birçok noktasında eş zamanlı beton yol ve menfez çalışmalarını da sürdürüyor. Karla mücadele çalışmalarının ardından yapılan planlama doğrultusunda kırsal mahallelerdeki sokaklar beton yol ile daha konforlu hale getiriliyor. Başta yerinde menfez imalatı uygulaması olmak üzere su ve taşkınlara karşı önlemleri de arttıran Ünye Belediyesi yağmur suyu hat çalışmalarını da yürütüyor.

 

 

 

“Sıcak Havaları Mesai Gözetmeksizin Değerlendiriyoruz”

Şehrin muhtelif yerlerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mart ayında bölgemizde etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürmüştük. İlçemizde bahar mevsiminin sıcaklığını hissetmeye başladığımız bu günlerde ekip olarak yol ve alt yapı çalışmalarına yeniden hız verdik. Şu anda ilçemizin en büyük mahallesi olan Atatürk Mahallemizdeyiz. Burada Büyükşehir Belediyemiz ve Ünye Belediyemizin ortak çalışmasıyla asfalt çalışması yürütüyoruz. İnşallah kıymetli hemşerilerimizin sıkıntılarını giderip daha konforlu bir ulaşım sağlayacağımız çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Bizim için güneşli olan her gün bir fırsattır. Bu nedenle çalışmalarımızı mesai gözetmeden sürdürüyoruz. Çalışmalarımız sırasında hemşerilerimizi tatil günlerinde rahatsız etmemeye azami ölçüde dikkat etsek de bu konuda hemşerilerimizden şimdiden özür diliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.