Ordu’da Basketbol U16 Kızlar Bölge Şampiyonası Heyecanı

SPOR 28.03.2022 - 23:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 23:44 1859+ kez okundu.
 

Ordu’da Basketbol U16 Kızlar Bölge Şampiyonası Heyecanı

Ordu Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda Basketbol Şöleni Başlıyor.
      Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2021-2022 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlenecek Beyaz Grup U16 Kız Anadolu Şampiyonası Ordu Altınordu İlçesinde başlıyor.       Grup Şampiyonası Ordu ve Samsun illerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Ordu’da yapılacak Beyaz Grup U16 Kızlar Anadolu Şampiyonasına 16 Takımdan 300 sporcu ve idareci katılacak.       Manisa, Ankara, Iğdır, Ordu, Antalya, Rize, İstanbul, Samsun, Bolu, Eskişehir, İzmir, Hatay ve Denizli illerinden 16 Kulübün katıldığı şampiyona Tek devreli lig usulüne göre dört grupta oynanacak.       Beş gün sürecek Şampiyona 29 Mart Salı günü Altınordu’da bulunan Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonlarında oynanacak.   GENÇ “BÖLGE VE OKUL SPORLARI ŞAMPİYONALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”       Basketbol U16 Kızlar Anadolu Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’muza daha çok organizasyon alıp turizmin spor organizasyonları yoluyla 12 aya yayılması hedefindeyiz. Yaz-Kış sezonunda da turizme katkı veren bu tür organizasyonlarımız devam ediyor. Gerek Bölge Şampiyonaları gerekse Okul Sporları Grup ve Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Bu Şampiyonada 300 sporcu ve idareciyi bir hafta boyunca İlimizde ağırlayacağız. Yarışlara katılan sporculara, antrenörlere ve idarecilere teşekkür ediyor, Anadolu Şampiyonasına katılım hakkı kazanan takımlara başarılar diliyorum. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim. Bu önemli şampiyonaya da tüm spor severleri bekleriz.” dedi.  
Ordu Atatürk Spor Salonu ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda Basketbol Şöleni Başlıyor.

 

 

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2021-2022 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlenecek Beyaz Grup U16 Kız Anadolu Şampiyonası Ordu Altın ordu İlçesinde başlıyor.

 

 

 

Grup Şampiyonası Ordu ve Samsun illerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Ordu’da yapılacak Beyaz Grup U16 Kızlar Anadolu Şampiyonasına 16 Takımdan 300 sporcu ve idareci katılacak.

 

 

 

Manisa, Ankara, Iğdır, Ordu, Antalya, Rize, İstanbul, Samsun, Bolu, Eskişehir, İzmir, Hatay ve Denizli illerinden 16 Kulübün katıldığı şampiyona Tek devreli lig usulüne göre dört grupta oynanacak.

 

 

 

Beş gün sürecek Şampiyona 29 Mart Salı günü Altınordu’da bulunan Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonlarında oynanacak.

 

GENÇ “BÖLGE VE OKUL SPORLARI ŞAMPİYONALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

 

 

Basketbol U16 Kızlar Anadolu Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’muza daha çok organizasyon alıp turizmin spor organizasyonları yoluyla 12 aya yayılması hedefindeyiz. Yaz-Kış sezonunda da turizme katkı veren bu tür organizasyonlarımız devam ediyor. Gerek Bölge Şampiyonaları gerekse Okul Sporları Grup ve Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Bu Şampiyonada 300 sporcu ve idareciyi bir hafta boyunca İlimizde ağırlayacağız. Yarışlara katılan sporculara, antrenörlere ve idarecilere teşekkür ediyor, Anadolu Şampiyonasına katılım hakkı kazanan takımlara başarılar diliyorum. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim. Bu önemli şampiyonaya da tüm spor severleri bekleriz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.