Başkan Güler’e Avrupa’da Sevgi Seli

BÖLGE GÜNDEMİ 28.03.2022 - 15:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2306+ kez okundu.
 

Başkan Güler’e Avrupa’da Sevgi Seli

Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 42. Genel Kurul Toplantısı için gittiği Fransa’nın ardından Avusturya’ya geçen ve burada ziyaretlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e gurbetçi vatandaşların ilgisi yoğun oluyor.
        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fransa'nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 42. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Toplantılar sonrasında Strasbourg’da bir takım ziyaret ve görüşmelerde bulunan ve ardından Avusturya’ya geçen Başkan Güler, burada Ordulular başta olmak üzere Avrupa’da yaşayan Türklerle buluştu.       BAŞKAN GÜLER, GURBETÇİLERLE BİR ARADA   Başkan Güler, bu kapsamda ilk olarak Salzburg Türkiye Başkonsolosluğunu ziyaret etti. Burada Başkonsolos Günay Babadoğan Ertan ile görüşen Başkan Güler, birçok konuda Başkonsolos Ertan ile istişarelerde bulundu.     Başkan Güler daha sonra Salzburg’da yaşayan vatandaşlarla yemekte bir araya geldi. Memleket hasreti çeken gurbetçilerin sofrasına konuk olan Başkan Güler, kendileri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Yemek sonrası Salzburg sokaklarına inen Başkan Güler, burada ise esnaflık yapan birçok gurbetçi vatandaşı iş yerlerinde ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.       Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Salzburg Başkonsolosu Günay Babadoğan Ertan’nın da katıldığı yemek organizasyonunda UID Salzburg bölge temsilcileri ile bir araya gelerek karşılıklı istişare ve görüş alışverişinde bulundu.       Başkan Güler’e hem Strasbourg hem de Salzburg ziyaretlerinde gurbetçi vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu.    
Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 42. Genel Kurul Toplantısı için gittiği Fransa’nın ardından Avusturya’ya geçen ve burada ziyaretlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e gurbetçi vatandaşların ilgisi yoğun oluyor.

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fransa'nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 42. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Toplantılar sonrasında Strasbourg’da bir takım ziyaret ve görüşmelerde bulunan ve ardından Avusturya’ya geçen Başkan Güler, burada Ordulular başta olmak üzere Avrupa’da yaşayan Türklerle buluştu.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER, GURBETÇİLERLE BİR ARADA

 

Başkan Güler, bu kapsamda ilk olarak Salzburg Türkiye Başkonsolosluğunu ziyaret etti. Burada Başkonsolos Günay Babadoğan Ertan ile görüşen Başkan Güler, birçok konuda Başkonsolos Ertan ile istişarelerde bulundu.

 

 

Başkan Güler daha sonra Salzburg’da yaşayan vatandaşlarla yemekte bir araya geldi. Memleket hasreti çeken gurbetçilerin sofrasına konuk olan Başkan Güler, kendileri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Yemek sonrası Salzburg sokaklarına inen Başkan Güler, burada ise esnaflık yapan birçok gurbetçi vatandaşı iş yerlerinde ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

 

 

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Salzburg Başkonsolosu Günay Babadoğan Ertan’nın da katıldığı yemek organizasyonunda UID Salzburg bölge temsilcileri ile bir araya gelerek karşılıklı istişare ve görüş alışverişinde bulundu.

 

 

 

Başkan Güler’e hem Strasbourg hem de Salzburg ziyaretlerinde gurbetçi vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.