Ordu’da Son 3 Ayda 135 Bin Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 26.03.2022 - 13:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1779+ kez okundu.
 

Ordu’da Son 3 Ayda 135 Bin Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı

Son yılların en şiddetli kar yağışının gerçekleştiği Ordu’da son 3 ayda 135 bin 100 kilometre yol ulaşıma açıldı. 1560 hastanın hastanelere ulaşması sağlanırken 518 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına acil müdahale edildi.
      Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı karla mücadele çalışması örnek oldu. İl genelinde son 3 ayda meydana gelen kar yağışlarına bağlı olarak bazı ilçelerdeki kar kalınlığı yer yer 4 metreye ulaştı. Ortalama kar yüksekliği ise 2 metre olarak belirlendi.   464 ARAÇ 533 PERSONEL 7/24 GÖREV YAPTI   464 araç ve iş makinesi, 533 personelle karla mücadele çalışması gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaptığı hızlı ve etkin müdahalelerle vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti.   YENİ BİR REKORA İMZA ATILDI   27 bin 318 kilometrelik yol ağında 135 bin 100 kilometre yolu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısa sürede büyük bir rekora da imza atmış oldu.   1560 HASTANIN HASTANELERE ULAŞMASI SAĞLANDI   Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son 3 ayda çağrı merkezlerine ulaşan 518 cenazenin bulunduğu mahalle yollarına acil müdahale ederken 1560 hastanın ise sorunsuz olarak hastanelere ulaşmasını sağladı.   TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR   Kar yağışı süresince arazide büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir ekipleri, kar yağışının durması ve hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.    
Son yılların en şiddetli kar yağışının gerçekleştiği Ordu’da son 3 ayda 135 bin 100 kilometre yol ulaşıma açıldı. 1560 hastanın hastanelere ulaşması sağlanırken 518 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına acil müdahale edildi.

 

 

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı karla mücadele çalışması örnek oldu. İl genelinde son 3 ayda meydana gelen kar yağışlarına bağlı olarak bazı ilçelerdeki kar kalınlığı yer yer 4 metreye ulaştı. Ortalama kar yüksekliği ise 2 metre olarak belirlendi.

 

464 ARAÇ 533 PERSONEL 7/24 GÖREV YAPTI

 

464 araç ve iş makinesi, 533 personelle karla mücadele çalışması gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaptığı hızlı ve etkin müdahalelerle vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

 

YENİ BİR REKORA İMZA ATILDI

 

27 bin 318 kilometrelik yol ağında 135 bin 100 kilometre yolu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısa sürede büyük bir rekora da imza atmış oldu.

 

1560 HASTANIN HASTANELERE ULAŞMASI SAĞLANDI

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son 3 ayda çağrı merkezlerine ulaşan 518 cenazenin bulunduğu mahalle yollarına acil müdahale ederken 1560 hastanın ise sorunsuz olarak hastanelere ulaşmasını sağladı.

 

TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Kar yağışı süresince arazide büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir ekipleri, kar yağışının durması ve hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.